Kolísaní hodnot trombocytu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
9.12.22 11:49

kolisani hodnot trombocytu

ahoj.je tu prosím lekar? syn měl snizeny počet trombocytu, chodíme chodíme kontrolya hemato. držel se kolem 240. teď má za sebou virózu. ve středu NA odběru 359( u praktika). a dnes na hematologii 460. podle doktorky je to po infektu, ale mě takové zvýšení desi…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
9.12.22 12:43
@Anonymní píše:
ahoj.je tu prosím lekar? syn měl snizeny počet trombocytu, chodíme chodíme kontrolya hemato. držel se kolem 240. teď má za sebou virózu. ve středu NA odběru 359( u praktika). a dnes na hematologii 460. podle doktorky je to po infektu, ale mě takové zvýšení desi…

tak kdyby o neco slo, urcite by ti to hematolozka rekla.
pri nemocich je zvyseni zejmena u deti pomerne bezne a to na mnohem vyssi hodnoty nez je 460. nedeje se nic, nedela se s tim nic a spadne to. dcera mela dokonce jednou pri infektu trombocyty nemeritelne, jak byli vysoke. neresil to nikdo a to jsme byly hospitalizovane. po tydnu mela kontrolni krevnak a hodnota uz byla nejak kolem 500

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.12.22 13:39

Dobra rada zni:nepitvej se v tom. Hledani na netu ti akorat zpusobi nervy a beztak nevyresis nic. Ja jsem sice dospela, ale cca pred pul rokem jsem mela trombocyty 1000, maximum nejak do 400 u dospelaka. Doktirka na hematologii na to nic. Ja si toho vsimla nahodou ve vysledcich. Samozrejme panika a kamos google poradil :roll:…ze mam asi leukemii a ja nevim co…no nakonec jsem se cca za tyden konecne doktorce dobolala a ta rikala, ze mam lehci chudokrevnost, ze to bude tim. Brala jsem zelezo a po pul roce mam krasnou hodnotu 350…fakt neres to. Googleni me uz nekolikrat pekne vyskolilo. Clovek musi tem doktorum aspon trochu verit.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA