Kolo - odrážedlo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2182
14.11.12 09:42

@Hlaváčci tak to jo, firstbike je sice dražší, ale zas vydrží úplně všechno. Už ho máme připravené pro druhé dítko, i když i syn na něm pořád sem tam jezdí. Peněz nelituju, je jak nové a hodně bezpečné :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
510
14.11.12 12:36
@Hlaváčci píše:
@derenka Mi to podle fota příjde jako plast :nevim:

ne ne pišou tam nafukovaci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
14.11.12 19:49

@Eironil Taky jsem nechtěla šetřit na úkor bezpečnosti, ale pro nás to bylo moc peněz :oops:

@derenka aha, tak to jsem přehlídla :) Jinak my máme odrážedlo Maxík a jsme taky zatím moc spokojeni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
15.11.12 08:22

@Hlaváčci Jj je to hodně peněz. My se skládali s tchánovcema a i tak strašný. Když to tak vezmu koloodrážedlo nás stálo stejně jako kolo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
15.11.12 10:07

@Eironil No právě :lol: Ale zase je prý super, takže určitě peněz nelituješ :pankac:
@derenka Když jsem hledala odrážedlo já, našla jsem jedno za 1200,– a dopadlo podle d-testu dokonce líp jak ten firstbike, akorát mi na něm vadila ta pěnová řídítka. Je to tohle TC03-Jd Bug

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
15.11.12 10:25

@Hlaváčci Nene nelituju, hlavně to bude mít druhé dítko a pak případně prodáme :-) Ta pěnová řidítka bych právě taky nechtěla. Kamarádky kluk to měl a po chvíli to bylo odrané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
15.11.12 15:45

@derenka Co tohle? http://www.zdravi-sport.cz/…-push-modra/ Je lehce přes tisícovku…
Jinak my máme Yedoo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
15.11.12 19:19

Tak já mám právě to JD Bug a mám ho koupené v sekáči (zatím na něm náš Štěpánek nejezdí) a pěnová řidítka jsou jako nová, a tedy i celé koloodrážedlo je jako nové. Tak možná na tom moc nejezdili. JInak jsem si všimla, že se toto koloodrážedlo dá za necelých 1200 korun koupit ve Sportissimu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ

• (3.9) + 11 recenzí