Kolo - odrážedlo
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
kolo - odražedlo
Maminy schvalily by jste mi toto odražedlo kolo? http://odrazedla.heureka.cz/…junior-bike/
pořad se nemužu rozhodnout jestli ho objednat
jestli mate třeba zkušenosti..děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Neporadím ohledně tohoto typu, ale poradím ti to, co jsem před nákupem koloodrážedla pro syna udělala já- aby sis početla ve zdejší Poradně o odrážedlech, nebo přímo stránky www.neobycejne.cz, kde ta paní, co tady tu poradnu vede, má moc hezky popsané, na co koukat a tak. Má tam přímo doporučená vhodná odrážedla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hmm pěkná stránka i kola, ale bohužel moc drahe…něco levnějšiho?? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme firstbike a naprostá spokojenost, syn na něm odjezdil 2 roky a není to na něm vůbec vidět. Je celoplastové, lehké, úžasné ![]()
Tento typ bohužel neznám, ale líbí se mi, že má plastová řidítka, právě jako firstbike. Ty pěnová mi přijde že dost odcházejí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tento typ sice nemáme, ale volila bych jiné. Neříkám, že musí být špatné, jen jsme měli jinačí požadavky. Chtěli jsme výplet kol, klasické duše, brzdu (IKDYŽ TA JE PRÝ ZBYTEČNÁ), větší nosnost, gumové kryty řídítek a zarážky proti přetočení řídítek. Kolik jsi ochotná investovat?
Příspěvek upraven 13.11.12 v 17:54
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hlaváčci jj aretace řidítek je taky super, bez toho by bylo hodně pádů ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Eironil No to jo
… no a ten firstbike vyjde ale na pěkný balík ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@derenka Dcera má dost podobné odrážedlo a je s ním spokojená, já taky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tento typ taky nemám, my máme Yedoo fifty - nechtěla jsem s plastovými kolečky, ale nafukovací kola a železný ráfek. Tyhle jsou celá plastová a v obchodě mě od něj zrazovali - že sebemenší najetí na obrobník může kolo zlomit a dítko se může zranit. Takže já bych brala nějaké s nafukovacími koly.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem chtěla s nafukovacími kolečky a jinak aby bylo lehké na nošení, protože ze začátku jsem enduro dost nosila, ale mezitím se syn rozjezdil tak, že už ho nenosím. Koupila jsem v sekáči za 600 korun JD Bug bez nádrže, které je jako nové (nové ale taky nestojí balík). Splňuje vše, co jsem chtěla - lehké, nafukovaxcí kola, zarážky proti přetočení, dosti variabilní výška, takže vydrží případně dlouho, kdyby syn nechtěl na kolo. Navíc má brzdu, opět kdyby na něm vydržel déle, jinak brzda zhruba do tří let je zhola zbytečná věc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě jsem si vzpomněla, že ne u všech odrážedel jde nastavit výška řídítek. Myslím, že to je taky dost důležité ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@evcav Z toho prasknutí jsem taky měla strach… a ty plastové kola prý kloužou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Však na tom jsou nafukovaci kola…tak poradte naky do 1000kč
- načítám...
- Citovat
- Zmínit