Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Chci zaukolovat darkem a jelikoz nechci mit 4typy ruznych pojizdel - napadlo mne poridit nejakou multifunkci. Ma nekdo s timto modelem pripadne necim podobnym zkusenost (ono ty kolecka jsou jako odrazedlo asi trochu neefektivni).
Když na to koukám, tak mě napadá spousta nápadů, jak se na tom prizabit. A to dítě musí mít všechny představitelný druhý jezdidel? Nehledě na to, že ty malý kolečka dost eliminují povrchy na kterým se s tím dá jezdit
Prohlidla jsem to a nekoupila bych to. Jakmile se neco ruzne rozklada, tak je to nachylnejsi k poskozeni(stacila skladaci kolobezka a 1. problem prave v tom skladani). Dost pochybuji, ze to vydrzi funkcni a pekne od 15mesicu do 9 let. Trikolova kolobezka je spis pro mensi deti. 6+ uz urcite ne. Neobsahuje to oblibene koloodrazedlo, coz je zalezitost treba na 2 roky-je to rychle, velka kola a priprava na normalni kolo a da se na to dat kosicek na veci, coz nektere deti miluji. S vodici tyci jsem naopak zas nic nemela. Za me lepsi vozitka postupne kupovat treba i bazarove a pak dedit mezi sourozenci nebo kdyz z toho vyrostou, tak zas prodavat/darovat.
No první bych zvedla úrazové připojištění.
Moje děti mají taky různé povozy. Je pravda, že je pak plná garáž štrachadel. Hlavně nejmladší je blázen. Furt musí skákat na koloběžce přes všechno možné. Je takový aktivní. Střídá 3 druhy různých koloběžek. Mi by na tomhle nebavilo, že se to asi přeskládává.
Ale nevypadá to špatně.
Tak se mam prestat divit tomu proc to nikdo nema?
Ta kolobezka samotna je ale urcite zadana a oblibena (tu samotnou maji v Decathlonu), Myslela jsem prave, ze tu dalsi sezonu 2023 by to mela mala na uceni rovnovahy a dalsi rok v 2+ jako kolobezku. ![]()
@TerezkaSt
Tyhle první koloběžky na třech kolečkách jsme měli. Ale samostatně. Nějak od 1,5r. se na ni posouvalo. Měli jsme ji doma do loňska. Že neteř na ni ráda jezdila, když sem přijela. Tak jsem ji pro ni furt měla.
Ja myslim, ze to bude dobre, dkyz to ted nekde vystracham na Black Friday. Jen mne proste prekvapuje, ze s timto nema nikdo zkusenost a vetsinou maji lidi vse zvlast. ![]()