koloboty

7584
15.6.09 14:52

koloboty

Ahoj holky, hledám dárek pro manžela a zaujaly mě koloboty. Má je váš partner, dítě? Jakou značku? Vydrží? Nerada bych zbytečně vyhodila prachy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4705
15.6.09 15:48

Já myslím, že je to kravina.Jezdit furt nemůžeš a prý se v tom blbě chodí, asi o něco líp než v přaskáčích.

Nicméně, když se na nich poprvé nějaká puberťanda přede mnou na chodníku sklouzla, instinktivně se mi servřela zadnice, hned to ve mě vyvolalo dojem, že je na chodníku náledí… :lol:

Já bych manželovi radši koupila normální botasky, možná je to i levnější.
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
15.6.09 17:05

Ahoj,
ono se to dela i pro dospele 8O 8O

Me to tedy taky prijde jako blbost, jeste tak mozna pro ty pubose, ale stejne :roll:
Hlavne si myslim, ze to musi nicit nohu, nebo proste nejak kazit, protoze to dite prece nemuze spravne doslapnout na patu, kdyz jde, ne??
Nevim, osobne neznam, ale nekoupila bych :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43043
15.6.09 17:25

Já bych je klidně koupila, je to sranda, myslím, že pokud je chlap jenom trochu klukovský, tak to ocení. Já manželovi letos koupila k svátku letadýlko na dálkové ovládání, sdělila jsem to svému tatíkovi a ten mi řekl, že si koupil to samé - takže i šedesátník si rád pohraje.
Můj muž by koloboty minimálně vyzkoušel, ale myslím, že by v tom klidně chodil i do práce (v novém zaměstnání naštěstí nevyžadují společenský úbor).

Ale k věci, nemáme je a ani nikoho s nimi osobně neznáme, takže značku neporadím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
15.6.09 18:18

Ježkovy voči. Já to nemysela na běžný nošení. Samozřejmě pro zábavu. Manžel je docela hravej a pro každou blbost. Na bruslích je v zimě, v létě. Prostě jsem myslela na povození. Jinak to kolečko jde vyndat.
Velikost 43 a víc jsem viděla. Asi kluci už můžou mít velký nohy:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
15.6.09 18:36

:lol: :lol: no tak v tom pripade mozna jo, na nejaky blbnuti :wink: Noha uz mu asi neroste.. 8) :wink: Ale fakt jsem v tom dospelyho jeste nevidela :P 8O

Pudlo , auto nebo letadlo na ovladani bych si koupila taky, draka na pousteni nebo takovy ty modely na lepeni, manzel miluje hrady :lol: Ty boty mi proste prisly jak pro pubose :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43043
15.6.09 18:42

Muj manzel, pokud by se mu to libilo, v klidu by s tim do prace chodil a jeste by se hadal, ze to je naprosto normalni a slusne obuti :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9262
15.6.09 19:51

Ehmm neznám, nezkoušela jsem, ale jsem PRO jéééé to bych si zkusila i jáááá. (Jo jsem trhlá a vím to o sobě. :lol: )

Btw. Letadélko, přesněji vrtulníček na dálkové máme doma taky chlop lítal asi tři dny v kuse a byl jak malej stejně praštěný a vysmátý. :lol: Na letošní třicítku mu plánuji koupit motokáry v terénu - ale to se musím složit s rodinou sama to nenašetřím. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43043
15.6.09 20:11

Je to sranda s těma chlapama, ne? :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
15.6.09 20:12

Nad letadýlkem taky uvažuju. Ale když jsem ho tudle nadhodila, tak nic neříkal. Ale když viděl kluka na kolobotách, tak za nim čučel, dokud ho viděl.

A když mluvíte o těch letadýlkách, nerozbijou se hned? Asi zpočátku, když to člověk moc neumí, tak je docela složitý s nima lítat, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43043
15.6.09 20:18

No mozna jo - u toho meho psali, ze neco vydrzi, ale kdyz to s nim napere do stromu… tatik mi prave rikal, ze je blbe, ze nema smerovku a zataci tak, ze zpomali jednu vrtuli a stoupa a klesa tim, ze se prida nebo ubere rychlost - takze se blbe ovlada. uvidime.
Koupila jsem na aukru za 800.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43043
15.6.09 20:20

Ja jsem zvazovala jako alternativu vodni lyzovani - v davli http://www.water-ski.cz/…akeboard.htm
manzel rikal, ze kdyz bude darek jen tak pro poteseni, tak nesmi stat moc .. on chudak setri i na sobe :-) Jinak samozrejme by chtel na vetrone, ale to je daleko drazsi sranda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
15.6.09 20:46

Koloboty Hellyes(snad se to tak píše,nemůžu najít krabici 8) )

Jako občasná sranda supr a manža si je nemůže vynachválit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
15.6.09 20:51

tak je to Heelys :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
16.6.09 14:21

KOLOBOTY??? To slyším poprvé. :roll:
U nás ve škole tomu děcka říkaly Heelys. Jeden kluk z mojí třídy jim na to dělal reklamu - dostal Heelysky zadarmo a jezdil s tím po škole. Pak dokonce nafotil nějaké fotky do Brava a stala se z něj hvězda :lol: Ale to už je asi 6 let nazpátek…
Tak teď se tomu říká KOLOBOTY :) Ta čeština je úžasně vynalézavá :lol:
Manželovi bych je nekoupila (neocenil by to). Ale sama sobě bych si je pořídila hned :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ

• (3.9) + 11 recenzí