Koloodrážedlo Worker Woody

4
6.3.15 23:37

Koloodrážedlo Worker Woody

Ahojte holky, moc ráda využívám vašich rad a zatím jsem našla, co jsem potřebovala, ale ted už se mi to nepodařilo… Máme nabídku koupit koloodrážedlo pro dcerku Worker woody a já vůbec nevím, jestli je dobrý nebo ne. Výškově by sedělo, to je v pohodě. Jaký jsou zkušenosti z praxe? Samozdřejmě ocením všechny zkušenosti s podobnými dřevěnými koloodrážedly. Hlavně mě zajímají zkušenosti s výškou „štangle“ - mám strach, jestli si při pádu neudělají děti úrazy mezi nohama a tak celkově jaké jsou vaše zkušenosti? díky moc za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2834
7.3.15 08:09

Máme woody - pandu. Za nás spokojenost, malá ho dostala k Vánocům, takže zatím drandí doma a venku s ním byla jen jednou. S úrazy tedy neporadím… Za mě je jeho největší výhoda v tom, že je úžasně lehounké, malá ho v pohodě sama unese, kolečka jsou opravdu bezúdržbová a celkově vypadá opravdu kvalitně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
8.3.15 22:21

Díky Danitschko za reakci. My jsme se teda rozhodli pro jinou variantu a to klasiku Puky, resp. jdeme odrážedla ještě jednou pořádně vyzkoušet. Ale byla bych moc ráda, kdyby sis pak vzpoměla a písla mi, jak to šlo v reálu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí