Kolotoč nad postýlku - medvídci

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
19.7.24 08:51

Kolotoč nad postýlku - medvídci

Ahoj,
prosím nevíte někdo o někom kdo šije kolotoče nad postýlku na míru? A nebo o nějaké pěkné stránce. Nikde se mi nic moc nelíbí. A když jo tak moc mi to nesedí barvama :D máme šedo-bílý pokojíček, takže nejlépe šedý, bílý nebo šedo-bílý kolotoč. Jsem ujetá na medvídky. :mrgreen: Já chtěla ten co je přiložený na fotce, hrozně se mi líbí, ale není skladem a paní jednou řekne, že by je doskladnili přelom srpen/září, podruhé napíše na podzim a má celkem negativní recenze právě na téma, že na zboží čekají měsíce. Takže tam to riskovat nebudu. Kdyby jste měli typ, tak mi ho prosím napište.
Děkuji moc :andel:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
19.7.24 09:08

Tak hlavně, aby jsi to využila, první to měla pár dní, naštěstí vypůjčené a druhá nemá ani postýlku na spaní, jen jako zábranu, když se začala hodně pohybovat po posteli :lol: u nás pokoj dostala až 4letá, do té doby stejně spala s námi a u mladší mám v budoucím pokoji ložnici a manžel spí v jine místnosti, často je u něj ta čtyřletá, moc bych si to s pokojickem pro miminko nemalovala :roll:

• Citovat
  • Upravit
21485
19.7.24 09:14

Tohle je sice krásné designově, ale jen na fotky na instagram. Dítě ty tvary v prvních měsících života nebude schopné vůbec rozeznat, protože ze začátku budu jen na cca 20 cm a navíc rozeznává hlavně kontrastní barvy.
K dotazu neporadím, zkus se poptat na fler.cz. tam bys mohla někoho najít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4816
19.7.24 09:18

Radu, kde ho koupit nemám, ale představ si ten kolotoč z pohledu dítěte. Tady u toho neuvidí v podstatě nic (jednak ta nevýrazná barva a pak pozice hraček). Doporučuju koupit takový, kde jsou ty hračky natočené tak, aby je ležící dítě mělo šanci vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.24 09:25

Prosím neřešte jaký je nebo není. :lol: Mám i černobílý a mám i nad přebalovacím pultem. Jde spíš právě o estetiku. Takže mě fakt zajímá pouze někdo, kdo ho ušije a nebo stránka s těmito typy. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
1827
19.7.24 09:33
@Anonymní píše: Více

Sice to nejsou medvídci, ale mrkni na fehn® hrací kolotoč Australia, barevně by ti mohl ladit. Synovi jsme ho dali nejdříve nad přebalovák a pak nad postýlku. Na přebalováku pak na něj natahovat ručičky a když byl problem s otáčením hlavičky na nějakou stranu, tak jsme ho vždy posunuli, aby tu hlavičku otočil. Fakt to pomohlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.24 09:41

@ALIPELI děkuji moc za tip :kytka: mrknu :palec:

• Citovat
  • Upravit
639
22.8.24 06:04

Chicco má tento šedivý s medvídkem: https://www.nejbaby.cz/…ams-neutral/?…

my máme ten samý v modrém a dceři se opravdu moc líbí. ten medvídek byla první hračka na kterou se smála a doteď (dceři budou čtyři měsíce) ho používáme fakt hojně při uspávání. fakt můžu doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí