Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahojženy, tohle téma tu jiz urcite bylo-ale znovu…….jakou máte? Nebo budete pořizovat vaničku pro Vaše miminko? Rozhoduji se mezi temato dvouma. Na zacatek-pozdeji budeme koupat ve vane-az bude vetsi. Dekuji za rady-nazory ![]()
Příspěvek upraven 05.06.24 v 07:03
Obyc z Polska, obě holky se v tom koupaly max do 5mesicu, pak už se koupaly ve velké vaně nebo sprchovaly…ve vaně jsem je dala na bříško, dostaly knížku nebo kačenky a pohoda…
Měla jsem klasickou, velkou plastovou vaničku. Miminka jsem dávala na vyndavací podložku. Vaničku jsem dávala do vany a děti se v ní koupaly poměrně dlouho, protože jsem je nechtěla dávat do velký vany, aby se ze sedu nepřeklopily na záda a nebouchly se do hlavy, nebo jinak neupadly apod. Navíc jsem pak vaničku v létě používala venku, místo bazénku, kdy jsem jim do ní napouštěli teplou vodu. No, využívala se dost.
Já pro mimina používala koupací kyblík a pak přešly na vaničku od sprchace.
Měla jsem nějakou obyčejnou. Jestli se na tři děcka použila 10×. To je snad i moc. Nám vyhovovala normální vana a pěnové lehátko. Vanička pro děti měla u nás největší využitoz, že jsem v ní drhla a oplachovala venku oharky na zavaření. Nebo krouhané zelí v ní v sezóně čekalo, než se přesunulo do sklenic.
Úplně obyčejnou za pár stovek a vypustí. Používanou do půl roka. V klidu bych se bez ní obešla.
![]()
Obyc s vypusti, narodil se nam vetsi prcek, takze ve 3 mesici uz mu byla mala a byla to investice k nicemu ![]()
@PapeJ u nás se buď koupou samy nebo se koupeme s nimi, je to super čas, miminko nakojim, potápí se, pohrajeme si
nebo se holky koupou s tatínkem
Měla jsem obyč z druhé ruky za stovku. Využila jsem ji na dvě děti