Zboží pro miminka

6
20.5.24 15:19

Zboží pro miminka

Zdravím všechny maminky,

rádi bychom rozjeli výrobu dětských produktu. Pochopitelně by šlo o českou výrobu. Zajímá nás ale, jestli by vás neodradil například fakt, že by se jednalo o jeden typ produktů. Například dečky pro miminka s tím, že by na eshopu bylo jen pár variant. Například do deseti. Rádi bychom zůstali v užším kruhu, za to však jeli na kvalitu. Myslím si, že by český výrobek mohl své zákazníky oslnit. Jak jste na tom při nákupu vy? Nevadí vám nakupovat i zahraniční nekvalitní produkty jen z důvodu, že máte na výběr? Nebo byste jakožto maminka dala přednost české výrobě s nižším výběrem?

Děkujeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16226
20.5.24 15:23
@MmmM64 píše: Více

Dnes je velký výběr všeho. Já kupovala věci na různých místech a od různých výrobců. Ať už běžný obchod, nebo eshop českého výrobce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3016
20.5.24 15:30

Ja si klidne i priplatim u nekterych veci za ceske, ale vzdyt je vseho vsude mrte :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1536
20.5.24 15:39

Malý výběr vzorů/barev/typů výrobků by mi nevadil, pokud by to bylo „něco jiného“ než nabízí konkurence. A je v podstatě jedno zda by šlo o jiné vzory (ty se rády opakují, hlavně pokud se člověk trochu orientuje v nabídce metráže) nebo o nějaký detail/bonus navíc, který je buď mimořádně hezký nebo praktický.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
20.5.24 15:45

Všeho je všude strašně moc. Spousta věcí je jen na chvilku stojí spousty peněz a stejně jde za pár měsíců na bazárky. Například boty, zimní oblečení, výbava do postýlky.
Například ty deky jsem si pletla i šila sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6640
20.5.24 15:52

@starfish_at_night eukaliptus :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6640
20.5.24 15:57

Objednala jsem z českého obchodu od švadlenek oblečky. Byla to kaťata typu bagy uzpůsobená i na plenky a velmi mi vyhovovala škála barev, velká a byly jiné, než co koupím v masové výrobě. Tak jsem přihodila i nějaké vršky a tak. Právě díky rozsahu barevné nabídky.

Mně osobně přijde spousta věcí zbytečná, na fb jsem viděla reklamu, že jejich český výrobek drtí Asie.. ale měli v nabídce právě dečky apod, což mi nepřijde moc využitelné a nevidím důvod to kupovat.

Jo a v neposlední řadě mám raději, když z jednoho obchodu vezmu více věcí, objednávat z každého obchodu jednu věc, to mě může klepnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
20.5.24 16:00

Mě nevadi, když je málo variant, pokud se mi líbí aspoň jedna. Asi úplně nepotrebuju vybírat ze 100 nějakých barev a vzorů, ale pokud se mi nebude líbit žádný, tak samozřejmě půjdu jinam. Muze byt zboží, kde si vyberu ze dvou variant a muze byt zboží, kde se mi nebude zamlouvat ani jedna ze sta :lol: ale zrovna deček sem měla hromadu, takže tam sem úplně za kvalitu nepriplacela, protože to bylo co prochazka, to deka v pracce, tak sem jich potřebovala víc na střídání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16226
20.5.24 16:10

Právě, plno věcí je na chvilku, takže taky jsem převážně koukala na bazárky. Kamarádka ráda šije, jen tak pro radost, tak pár věcí ušila na dítě, jinak jediná věc, co jsem si objednala podle přání, kdy jsem si vybrala látky, byl nánožník na kočár, který jsme neměli. Jinak vyloženě nějaké originály nevyhledávám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35701
20.5.24 16:11

Jestli to budete mít jako nějaký menší přivýdělek tak jo, ale jestli se s tím chcete živit (ještě když je vás víc) tak to by muselo být něco extra co jinde moc není, co úplně nevím co by mělo být když je všude všeho plno. Navíc mít jen jeden produkt, když jinde můžu za jedno poštovné koupit toho víc :nevim: Jednu věc z eshopu většinou nekupuji pokud to není něco za x tisíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
20.5.24 20:04

Děkuji za Vaše názory. Jedna maminka to napsala hezky. Člověk chce asi objednat více věcí zároveň. To je pravda. Když dám příklad u hraček, tak nikdo nejspíš nekoupí jednu hračku z eshopu za 100 nebo 200 Kč, když ho doprava bude stát více. Pokud má eshop zajímavou nabídku, nakoupí například hračky za 1000 Kč. Ono to je také možná důvod, proč je průměrná hodnota objednávek u CZ eshopů kolem 1600 Kč. Dává to větší smysl. Každopádně pěkná diskuze :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lavanti
14.6.24 20:57

Radši koupím víc věcí na jednom místě. Ale rozhodně už nechci Allegro-strašná kvalita, Pepco tak hrůza. Ráda nakupuji tady a jsou zde i české značky***

*edit admin- smazán odkaz

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí