Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky
. Nemáte doporučení na nějaký fajn organizér na kočárek? Hlavní požadavek je, aby byl uzavíratelný na zip a stál ideálně do 500Kč. Potřebuju do něj nacpat hlavně plenu, mobil, 0,5l flašku, malinký balení vlhčených a malou sváču pro dceru (kapsička + tyčinka)
Já jsem po nekonečném pátrání po nějakém schopném organizéru, co by nestál majlant a byl uzavíratelný, zavítala na temu a koupila tento https://www.temu.com/…8170533.html
Je moc fajn a velikostně by mohl odpovídat tvým představám ![]()
@Bramborab Jé, ten vypadá super 😊. Já se na temu trošku kupovat bojím, jde to tam i na dobírku nebo to funguje jako aliexpress a musí se platit předem?
Já myslím, že zopa dělá pěkný organizér. Já bych potřebovala, aby se tam dalo dát kafe v hrnku ![]()
@Liška32 Přesně na kafe se mi líbil ten od zopy, ale pak mi do toho začal pindat chlap
kam si dá peněženku a klíče, že by dítěti na flašku svítilo sluníčko v létě,…
@Amelka898 píše: Více
To nevím, my jsme tam dělali jen jeden nákup a platili předem, přišlo to během asi 2-3 týdnů a vše bez problémů. Taky nejsem moc fanda těchto eshopů, ale ten organizér jsem prostě chtěla. No a když už jsem ho tam kupovala, tak jsme k tomu přibrali dalších asi 30 věcí (nekecám) ![]()