Vanička pro miminko-jakou ?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6620
5.6.24 09:17

Koupila jsem skládací, ať ten krám nezavazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21515
5.6.24 09:19

Já měla koupací kyblík, ale děti to nesnášely. Koupala jsem v podstatě od začátku ve velké vaně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7279
5.6.24 09:30

Já našla na půdě po manželově nejstarší dceři… vymyla, vyčistila a pár měsícu posloužila. A byla to fakt ta nejobyčejnější a posloužila stejně jako ta za 800 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4215
5.6.24 09:37
@Anonymní píše: Více

Oni se taky koupaly samy, jenže máme starou litinovou vanu, takže jsem se bála, že třeba uklouznou a bouchnou se do hlavy, nebo jak ještě seděly nestabilně, tak aby sebou nepraštily dozadu. Tak jsem tu vaničku měla ve vaně a koupaly se taky obě, i v té vaničce. Manžel se do vany nevejde sám, natož s dětmi :mrgreen: a já se občas s dcerou koupala, když byla malinká, ale mám ráda na koupel vařící vodu, takže jsem si to moc neužila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1592
5.6.24 17:56

Budu pořizovat úplně obyč za pár kaček, přijdou mi to vyhozené peníze.. za kus plastu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2905
5.6.24 18:15

Nevzala bych ani jednu. Jsem spokojena s klasickou malou vanickou, pouzivame i ve 3 letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
5.6.24 18:30

My měli skládací s teploměrem. Pro prvorodičku značka ideál :D malá se do ní vlezla do 6m a to je drobná. Teď v 8m sprchujeme ve sprcháči (mám jí v náruči).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.6.24 19:28

Já chci koupit právě jednu z těch, skrz to že je mensi-vleze se mi na stul… nyni chci koupat na stole-abych se nemusela ohybat. Pozdeji budu koupat ve vane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
5.6.24 19:39

Za stovku z druhé ruky, úplně obyčejná. Posloužila dvěma dětem a bude sloužit dál..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
5.6.24 19:42
@Marťásek1110 píše: Více

Nám se třeba to koupání na stole vůbec neosvědčilo. Strašnej vopruz. Koupali jsme tak asi 3×, poté už vanička ve vaně.. Nijak o tom moc nedumej, na svůj způsob přijdeš brzy, a taky dost záleží na dítěti. Znám takové, co koupání nenávidí, některé vezmou na milost kyblík, a pak malé vodníky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
6.6.24 14:15

Podle mě jsou ty vaničky s napevno zabudovanejma lehátkama na houby, protože v tom nejde pořádně umýt zadek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí