Kombinace antikoncepcí?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
5.5.22 21:07

Kombinace antikoncepcí?

Uvažuju nad antikoncepčními metodami a napadla mě taková zvláštní kombinace, nevím, jestli je to úplná blbost - kombinovat hormonální tělísko a kondom. Mohou ta vlákna z tělíska třeba ten kondom poškodit? Jsem ten typ, co otěhotní, jenom chlap projde kolem. Dětí už máme, za mě, konečný počet. Muž je proti nějakému trvalému řešení, tak fakt nevím. :think: Ze všech stran teď slyším, jak někomu selhalo tělísko nebo opakovaně řeší nějaké vedlejší účinky, pilulky nesedí, jsou s tím samé problémy. :think: My jsme vždycky hlídali ovulaci a ještě se jistili kondomem, což tak asi skončí, ale kdyby bylo něco lepšího, nebránila bych se. Co máte za opravdu spolehlivou metodu, ideálně kombinaci? :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
5.5.22 22:45

Hlavne ne pesar :zed: my ted jedeme v pharmatexu v kombinaci s kondomem.. Na nic lepšího jsem nepřišla. :roll:

• Citovat
  • Upravit
2577
8.5.22 09:50

Telisko mam, za me spokojenost. Nepotrebuji se jistit kondomem. Ale pro vas klid na dusi klidne kondom a telisko pouzivat lze.

A z logiky veci - kdyby telisko melo poskodit kondom, musel by to chlap citit, pac by ho to telisko bodalo do údu.

Telisko klidne, ale hlavne ne nehormonalni. To dela vic skody jak uzitku. Nejen, ze nechrani, ale zpusobuje zanety a i kdyz je na 5 let, vetsina zen ho po roce vytahuje. Hormonalni sice sednout nemusi (krom kondomu snad vzdycky nemusi antina sednout), ale kdyz sedne, je na nej spoleh plus nemusis mit u toho ani kramy plus pms.

Po zavedeni teliska mi doktor rikal - opatrne pri prvni soulozi s teliskem. Muze se stat, ze vas muz nebo soused narazi do teliska. (Jo, doktor ma radoby smysl pro humor :mrgreen: ). Kdyby se to nahodou stalo, prijdte a zkratime to. Primo tak mi to rekl. Tudiz pokud do teliska nenarazi, tak se nemusis bat pouzivat kondom. 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí