Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj, hrozne me chytl zub, zitra valim k zubari, vzala jsem si teď v 8 vecer aulin a zabral. Ale z toho nervu me hrozne rozbolela hlava, zacinajici migrena a na to mi aulin nepomaha, vzdycky akorat zabere ibalgin. Docetla jsem se, ze se nemaji kombinovat, je mozne to udelat jednorazove a za jak dlouho bych si ten ibalgin mohla vzit. Jinak se mi ta hlava snad rozskoci. Budu ráda za kazdou radu. Díky
@verca1980 píše:
Ahoj, hrozne me chytl zub, zitra valim k zubari, vzala jsem si teď v 8 vecer aulin a zabral. Ale z toho nervu me hrozne rozbolela hlava, zacinajici migrena a na to mi aulin nepomaha, vzdycky akorat zabere ibalgin. Docetla jsem se, ze se nemaji kombinovat, je mozne to udelat jednorazove a za jak dlouho bych si ten ibalgin mohla vzit. Jinak se mi ta hlava snad rozskoci. Budu ráda za kazdou radu. Díky
Neber si ho, vypni net, lehni do postele a zkus to zaspat.
Diky za reakci, ale nevim nevim, jestli takovou bolest zaspim. No zkusim ![]()
Je tam sice jiná účinná látka ale i tak bych ho nebrala dříve než tak 3h po tom aulinu…teď si dej zatím třeba 2 paraleny…abys to trochu utlumila a zkus to zaspat.
Diky holky, rozhodla jsem se, ze to zkusím vydrzet a pokud ani tak po 6 hodinach od toho aulinu to nebude lepsi, tak to tam hodim. Paralen do toho radsi nechci motat ten mi na hlavu nikdy nepomohl.
Ptala jsem se lekarnice, taky jsem to resila pri zubech a rekla mi, ze kombinovat nemam. ![]()