Kombinéza do kočárku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
583
7.1.25 09:36

Kombineza do kočárku

Ahoj maminky, dáváte do kočárku pro nechodící (tříměsíční) miminko tlustou kombinezu nebo jen „medvídka“?
Listopad jsme odchodili v medvídkovi, prosinec v kombineze, ale protože malý vyrostl, váhám, zda do fusaku pořídit další silnou kombinezu, nebo stačí ten chlupatý overal. Jaké máte zkušenosti? Fusak mám péřový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
162
7.1.25 09:48

Ani jedno. Jen bodycko a kalhoty.
Kdyz ho rozepnu je teply, takze zima mu neni. Tudiz u nas kombineza zbytecna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Asta135
7.1.25 09:49

Měli jsme chlupaty overal a teplý silný fusak. Kdyby byla jo zima, muzes dat jeste deku. Do fusaku mi prijde silna kombineza v nasich podminkach zbytecna. Navic muzes navrstvit i vic pod kombinezu kdyby bylo potreba.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.1.25 10:03

Kombinézu až chodícímu dítěti, jinak jen plyšový overal, vyzkoušeno na 2 dětech na zimu a i na horách stačil plyšový :-)

• Citovat
  • Upravit
7231
7.1.25 10:10

Kombinezá a fusak je fakt masakrt… ještě péřový fusák… to muselo být miminko spocené. Rozhodně stačí tenoučky fleesový overálek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30901
7.1.25 10:15
@KKK85 píše: Více

ty jo, ja jsem nejaky zmrzly clovek, ale ja kdyz si prestavim, ze si v lyzarskem obleceni na dve hodiny lehnu jen tak nekam do stinu na lehatko, tak bych zmrzla. To bych ten fusak/spacak ocenila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30901
7.1.25 10:16

@Fally123 klidně jen ten chlupaty, ten hreje dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
7.1.25 10:16

@KKK85 já mám zimní fusak a fleecovy overalek přechodový (7-15 stupnu).. je to moc??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7231
7.1.25 10:21
@Cuddy píše: Více

tak to je rozdíl si ale lehnout někde do stínu a ležet v kočárku kde ani nefoukne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7231
7.1.25 10:22
@Kateřina19955 píše: Více

za mě tedy joo… na 7-15stupnu měla dcera fleesový overálek a podzimní fusák. Zimní fusák jsem dávala až někdy pod 5stupnu a níž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
7.1.25 11:02

@KKK85 takže to mám dobře. Ten overalek je teplotní komfort 7-15 stupňů a když je venku cca 3 stupně, tak musí mít k tomu i zimní fusak… takže ho balím dobře ne? Asi jsme se nepochopili :) a já ani podzimní fusak nemám, používala jsem na podzim ten overalek + deku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7231
7.1.25 11:23

@Kateřina19955 joo už chápu. Joo to si myslím za mě dostačující. Já i do mrazu těch dávala jen pak fleesový overál a ten fusák zimní. Noo od těch cca 3tupnu a chladnějí. Ono v té korbě kočárku je teplejí než venku, nefouká tam.
Já měla od emitex podzimní fusák fleesový byl fajn i pak jak byla dcera starší do sportáku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1554
7.1.25 11:23

Já jsem dávala plyšový overal a fusak s ovčí vlnou. Když byla joo zima a šli jsme se projít, tak i deku. Přecejen se sotva hýbou, leží, většinou spí, nemají se úplně jak zahřát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5863
7.1.25 18:27

Plyšový overal a péřový fusak stačí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie