Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Vypadáš jak po nepovedené plastice, vůbec se ti to nehodí k tělu, nech si to zmenšit.
Wau, to je velký extrém. Mně se líbí to pončo akorát, jinak to teda vypadá fakt šílene.
No ty bláho! Nejmenší vypadají v tom šedivém svetru. Ale snad ti holky poradí líp. Co jednobarevná (seda, černá) košile nebo halenka a barevné kalhoty?
Sestra má taky mega přírodní airbagy. Ale na tebe fakt nemá. Taky chce zmenšení. Ale mluvila o komplikaci, že po zákroku nesmí cosi dělat snad půl roku. Ona sice pracuje v kanceláři. Ale.
@Jana dnešní Pracuji v korporátu na vyšší pozici. Mám kolem sebe složení 70% řekla bych kluků do 40 dle chování neříkám chlapi a zbytek ženy. Už se svými E jsem měla občas problém aby se soustředili na práci nebo meeting teď se obávám to bude nemožné. Obecně mi narážky na prsa nevadí jsem zvyklá od svých 12 let, ale tohle je trochu moc. Na zmenšení nechci, při slově doktor nebo operace pomalu omdlévám
Zkusit zmenšení, tohle by myslim mohlo projit i na pojistovnu, musi ti to i pretezovat zada.
Tyjo, já bych fakt šla do zmenšení, tvým zádum se neskutečně uleví.
Zkus elastické černé tričko a na to rozepnutý svetřík. myslím, že cokoli volného na hrudníku a trupu tě zbytečně rozšiřuje
Mě připadají nejmenší v tom červeném svetru, možná kdyby byl černý tak by to bylo vidět ještě míň.
A jak nejsem úplně příznivce operací, tak v tvým případě bych šla do zmenšení.
Červený a šedý svetr jsou v pohodě, nevypadáš jako bečka, do kanclu bych je klidně vzala. Ale svetr stejně neřeší, co budeš dělat v létě… Jinak víc neporadím, já takto obdařená nejsem
.
Nepotěším tě, kolegyně na tom není ani tak jako ty a neschová to ani v roláku. Opravdu hodně zvažuj zmenšení, zaplatí to pojišťovna. Tohle budeš mít těžký ty i kolegové. Vždycky to bude tak, že nejdřív budou prsa a pak ty. Matka příroda je někdy pěkná mrcha.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj všichni! Na emimino čtu už hodně let ale dneska musím dát svůj dotaz. Jsem malá a poměrně hubená, ale po dítěti se mi extrémně zvětšila prsa z dřívějších E na současné K s obvodem 80. Manžel je samozřejmě šťastný, já už o něco méně, ačkoliv jsem byla na větší poprsí zbvyklá, tohle je extrém. Mám se teď vrátit na částečný úvazek zpět do práce a zajímá mě, jak si udržujete profesionální vzhled v práci?
Mám pocit, že když si vezmu volné oblečený, kardigan apod tak jsem jak tlustá bečka, bez něj v triku zase extrémně vyniknou moje prsa.
Přidávám pár obrázků manžel velice ochotně fotil
Jaké máte zkušenosti kde takové oblečení shánět a jaký styl střih zvolit?
Děkuji