Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@LenkaLenule99 píše: Více
Ty pózy vypadají, že se jich moc zbavit nechceš. Nebo ano?
Vypadá to spíš jak vycpaný polštářkem, zvlášť na tý druhý fotce třeba.
@Anonymní píše: Více
Oni běhají kolem novostavby, plot dělají, úpravy atd. Moc jsem ji nevnímala, co to říká konkrétně. Jen že půl roku, cosi vůbec dělat nesmí. Ona na zmenšení půjde taky. Ale zatím řekla, že to musí rok odložit.
Jak se někdo diví, že hubená a má prsa. Tak je vidět, že osobně nikoho takového neznají.
Bývalá kolegyně moji mamky byla taky obdarena až moc, prostě šly nejdřív prsa a pak ona. Nosila volny hadry, takže se zdálo, že je i víc při těle. Po operaci najednou člověk viděl, že byla docela hubeňour, mohla si dovolit jiné oblečení, postava byla soumernejsi a ta úleva pro záda. Už je to spoustu let zpátky, měla to normálně na pojišťovnu a nemohla si to vynachválit.
@Vada píše: Více
Nesmysl, ukázala jsem fotku nevlastnímu synovi 21 letému a řekl, že to je hnus.
@jkra píše: Více
JJ, to aby se „pravda“ ukázala. Až to i mě začíná být „zvláštní“.
Dvě fotky tam jsou vyfocené na „kozato“, ale tohle je přesně to, co ženským shazuje sebevědomí. Když máte kozy jako vozy a narovnáte se, vypadá to takto blbě. Celý život se kvůli tomu hrbim, aby to nebylo tolik vidět.
Každopádně to vidím na dost soukromých zpráv se do tvého profilu. A teď otázka, jestli to byl záměr téhle diskuse, protože taky mám pocit že na těch fotkách se schválně špulíš. A foťák to takhle vezme a zvětší. Dcera nás hodně ráda takhle fotí z určitého úhlu, třeba seshora a zabere mi čelo a nos a vypadám jak mimozemšťan s čelem přes 2/3 hlavy
@Vada píše: Více
To teda neni, holek už měl dost a má přítelkyni, hezkou štíhlou
Fakt každej chlap neobdivuje obří kozy.
@Alušáček píše: Více
Začínám se klonit k tomu, že to je vycpané. Pokud ne, chudák ženská. No zítra už školy startují.
Mám tetu a ta vypadá, teda vypadala nějak podobně jako ty. Hubená, ale prsa má osmičky. Je už stará, je jí 80, takže dneska je to jedno, ale celý život s tím byla a nějak to neřešila, ona taky byla jiná doba a o zmenšení si asi mohla nechat jen zdát.
No a holka tady u nás ve vsi měla taky mega prsa, nechala si je po dítěti zmenšit právě kvůli bolesti zad, potom otěhotněla a zase jí narostly do obřích rozměrů ![]()
Jak tu píšete o tom nafoceni jsem si teď vzpomněla na fotku co pořídila dcera… d
hádejte jak je pes velký.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat