Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@LenkaLenule99 Jestli je to skutecne, sla bych to zmensit.
Ale (hlavne podle fotky v bilem a triku s potiskem) tomu neverim.
@Vada píše: Více
v realu vážně není každý chlap na velká prsa. Můj manžel naopak upřednostňuje malá. To je jako bys řekla, že každá ženská je na obří svaly. A mně se daleko víc líbí štíhlí muži
@Vada píše: Více
Co to meleš? Existují snad jen mega prsa jako má zakladatelka, nebo prsa jako kluk? Neni nic mezi? Normální velikosti? A ze se někomu nelíbí obrovsky melouny, neznamená ze nenávidí prsa. Mysli si co chceš, ale většina chlapů má rada pevná prsa průměrně velikosti. Ne kozy mezi kterýma se můžou zadusit, to se libi možná nějakým úchylům.
@Všechnoznám píše: Více
Osobne poznam par takych zien, co su hubene a prsa mega od prirody…neviem co je na tom k neuvereniu ![]()
@Alušáček píše: Více
Teda to je ale averze
Je to nutné?
Druhá fotka určitě není vycpaná hadrem, ale zakladatelka má na sobě takovou tu „babkovskou“ půlenou látkovou podprdu, kde horní část je krajková. Sama mám prsa 75H a tuhle bych tedy na sebe nevzala.
V první řadě je potřeba vyměnit podprsenky za kvalitní (ideálně zmenšující), které váhu prsou podrží nahoře. Dál bych do šatníku zařadila výstřih do véčka, ale malý, víc ke krku. Áčkové zavinovací šaty a klidně i ty roláky v tmavších barvách. Bílá volánková trika bych vyhodila, opravdu ti nesluší a jakýkoliv přehoz alá stan by letěl do koše také.
Za mě je to taky fake. Nepřirozená velikost, takže nepovedená plastika, někde na netu stažené fotky, kdo ví. A pokud by se v těhotenství a době kojení zvětšila, pochybuji, že by taková zůstala. A kdyby ano, normální žena by je nechtěla takové bombardéry a šla na zmenšení.. Píšu normální, nemyslím ty ženy typu Lela Vémola. Toto je odpudivé a hádala bych, že pro většinu, ale mohou z toho vzniknout krásná prsa ![]()
Nevím jestli je to reálný nebo ne, moc mi to taky nepřijde, ale budiž.
Mně se nejvíc líbí ten červený svetřík.
K řešení - prostě máš ko.zy, tak co. Nenosila bych extra výstřihy, abych neprovokovala, ale nějaký svetříky klidně na tělo, normální trička, proč ne. Rozhodně ne hadry abych to schovávala.
@Catalinn píše: Více
Píše, že manžel je šťastný… Ženský dělají kvůli chlapům různý věci… některý kvůli nim na plastiku chodí a jiný zas kvůli nim na tu plastiku nechodí, i když by jim to prospělo…
Vsem moc dekuji za rady ani vydam se na nakup poradneho pradla a zmenu satniku. Jsem rada za dobre mirene rady plno veci me fakt nedocvaklo.
Uz jsem par modelu nasla a v astratexu mam v kosiku za 10 tisic masakr.
Pro ty co si mysli ze si je vycpavam at mi daji zpravu klidne poslu fotku v podprsence holt asi zavist ![]()
Závist???!!! Ty si ta prsa fakt zmenšovat nemusíš, sebevědomí máš obrovské jako ta prsa. Promiň, ale myslím, že tohle ti tady žádná ženská nezavidi. Já mám prsa i postavu fakt v pohodě a šla jsem ti poradit zmenšení, aby ses měla lépe - rozhodně není co závidět ![]()
@LenkaLenule99 Fakt ti jako majitelce velkých prsů (už před těhotenstvím) nedošlo, že s takovým poprsím je potřeba mít koupené kvalitní prádlo? A náhle tě tato diskuse osvítila?
A s tou závistí si to teda zabila už úplně.
Pokud jsi fak opravdová, tak se omlouvám ale tohle ti snad nikdo závidět nemůže.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat