Kombinéza O´style

1724
29.9.12 21:47

Kombinéza O´style

Maminky, máte některá zkušenost s kombinezkou teto znacky?
Padla mi do oka, ale někde jsem četla, že je slabá.
 http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3241
30.9.12 09:00

Měli jsme loni a ano je slabá tenoučká.......ale hřeje mnohem lépe a má mnohem lepší vlastnosti než jakákoli jiná. To že je tenká nic neznamená. Máme i envy a to je jak hrubší šustka a vlastnosti také skvělé. Za mě určitě super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40073
3.10.12 10:44

Ahojte, oživuji diskuzi… :
Není tam blbý ten nekrytý zip? jestli tím jako nefouká dovnitř :oops: Nebo jestli se neseká, když mrzne. Na netu jsem našla, že prý je hodně tenká. Tak nevím, no…
Děkuji předem mnohokrát! :kytka:

Příspěvek upraven 06.06.24 v 22:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40073
3.10.12 10:46

@k.a.c.k.a.1 Kačko, takže i v hodně velkých mrazech (vloni jsme měli na horách kolem -12) je v pohodě teplá? Předpokládám, že když se dají dobře termovrstvy, mělo by to být v pohodě, ale musím koupit přes net, tak se těžko bez ohmatání vybírá… A ten nekrytej zip, nebyl problém?

Díky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
31.10.12 18:09

Chtěla bych koupit synovi tuto kombinézu, bude mu rok za pár týdnů, a ty kombinézy jsem se koukala že nejmenší velikost je 1-2 roky, máte někdo takovou velikost? Nebude ročnímu dítěti velká? A jak jste spokojeni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40073
1.11.12 09:22

@marmelada78 S velikostí moc neporadím. já ji kupovala 4letému synovi. Ale přijdou mě trochu menší, než třeba Snoxxky, takže mu bude asi trochu větší, ale to by nemuselo vadit. Tak mu přeměř tu, co teď aktuálně nosí nebo třeba aspoň nějaký overálek na spaní a dej si tam nějakou rezervu. Na MMB mívají dobře popsané rozměry jednotlivých velikostí, tak se to pak dá už nějak odhadnout. Já to tak dělám se vším.

dance:

Příspěvek upraven 06.06.24 v 22:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
1.11.12 09:41

@AvajBr Moc děkuju za příspěvek, no právě ta kombinéza o´style na kterou jsem se koukala ale vevnitř žádnej flís (natož huňatej) nemá, má vevnitř něco jako šusták a je taková prostě jako „tenká“.. Je možný že nebyla „zimní“ ale třeba nějaká podzimní? Ikyž paní prodavačka mi ji prezentovala jako zimní kombinézu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40073
1.11.12 09:51

@marmelada78 Ty jo, tak to nevím, ta naše má fakt krásnej flís, potištěnej tučňáky :lol:. Možná to byla opravdu nějaká podzimní. Zkus kouknout sem, tady nabízí tu, co máme my http://www.mimibazar.cz/foto.php?… (Snad odkaz nevadí). Vysloveně tam píší, že je tam podšívka POLAR FLEECE. Jestli Ti nabízela stejnou… Ale jinak to tenčí fakt je, ale nepřijde mi to nějak extra tenký. Proti těm naducaným od Větví teda jo, v tom jsoud ěti jak Mišelíni. Ale třeba máme doma i kombinézu z Lídlu a sahala jsem na H&Mkovou a nepřijde mi to proti nim o moc tenčí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat