Nosíte legíny?
- Fotoalbum (5)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
V prodeji jsou právě přes podzim a zimu TERMOLEGÍNY - na toto chladnější počasí ideální
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MartinaTru píše:
V prodeji jsou právě přes podzim a zimu TERMOLEGÍNY - na toto chladnější počasí ideální
Já jsem o nich slyšela ale v žádném krámě jsem na ně nenarazila :/. Kde je můžu koupit a kolik asi tak přibližně stojí?
- Citovat
- Upravit
Nosím, ale je to prý absolutně nevkusný kus v šatníku každé ženy
. Mě se to líbí
. Teď je ještě venku teplo ale existují i termolegíny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nosím, v létě a k tomu dlouhá trika a tuniky a v zimě k sukni, šatům, tunice a jsou pěkné k vysokým kozačkám ![]()
- Citovat
- Upravit
@Sayonare píše:
Nosím, v létě a k tomu dlouhá trika a tuniky a v zimě k sukni, šatům, tunice a jsou pěkné k vysokým kozačkám
No a není ti v nich v zimě zima?
Nebo máš také ty „termolegíny“? ![]()
- Citovat
- Upravit
Nosím ty do půli lýtek k sukni a balerínám. Nesnáším, když z legím leze ženskejm prdel zpod triček a ještě krásně prosvítaj kalhotky
Takže se přimlouvám, aby to triko bylo dost dlouhé
Jinak dneska frčí legíny dlouhé s potiskem ![]()
Jak to myslíš vydržet? Když je ti v tom zima, tak přece nebudeš trpět. Ale dneska je teploučko, já v nich normálně šla ven.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky nosím a ráda. Je to oddych od těch džínů a navíc to vypadá fakt žensky. A pokud je chladněji, obléknu si strečové slimky džíny, ty vypadají stejně žensky jako legíny a jsou teplé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
No a není ti v nich v zimě zima?Nebo máš také ty „termolegíny“?
tak mám vyzkoušeno, že když nosím ryfle, nebo kalhoty, tak mrznu, ale když mám legíny a vysoké kozačky, tak je mi teplo. Když jsou hodně velké mrazy, tak nosím termolegíny, ale normálně mě stačí ty klasický a je mi jak ve vatě ![]()
- Citovat
- Upravit
Když se v létě ochladí, tak je nosím. Líbí se mi to, ať si říká kdo chce, co chce. Když je ale teplo, tak bych to v nich nevydržela, lepší je, když to v sukýnce pěkně větrá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nosim. Imitace kuze, maji i stribrne, zlate, chystam se na bronzove, v Calzedonii maji taky par. Treba imitaci rifly
.
Nosim k tomu svetro saty
nebo svatry do puli zadku, v lete je nenosim
, takz epro me ted zacala sezobna legin.
Tady je nevkusne i vseobecne leginy do puli lytek nebo pod sukni, to je out. Maximalne na sport
. Dokonce tu vznikla FB stranka, pro ne je to tady jako u nas ponozky v sandalech ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nosím a moc ráda
Ty termo teda nemám, ale vím, že je nabízeli v letáku loni v lidlu a kiku. tak snad je budou mít i letos, docela bych si pro nějaké pěkné zašla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo nosim…:D ptz v lete kratasy nosit nemuzu ..moje strie na nohach ukazovat nehodlam:D tak se potim v leginach ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Weru teeda a já to k té sukni často nosím
Jsem netušila, že je to out ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, zajímalo by mě jestli nosíte legíny? Já je nikdy nenosila, vždycky jen džíny, ale ty mě jsou nepohodlné a proto bych si chtěla pořídit nějaké pěkné legíny a nosit k nim dlouhá trička a tak. Akorát mi přijde že teď na podzim/zimu v nich musí být venku strašná zima :/. Jak to řešíte vy? Dá se to nějak „vydržet“ nebo mám počkat na jaro až bude tepleji a až pak je začít nosit?