Nosíte legíny?
- Fotoalbum (5)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Leginy bych nosila, ale mám dojem, že by mě tahal rybář zpět do vody. Takže raději ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Korrrinka tak nasadis kozacky a nebude to videt..pokud dobre chapu, ze je mas kratsi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sigip píše:
@Korrrinka tak nasadis kozacky a nebude to videt..pokud dobre chapu, ze je mas kratsi
To bych musela mít kozačky až na zadek
Po porodu mám nahoře 23 kilo, takže raději zůstanu u kalhot.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sigip To bych byla moc ráda. Ale nekojím, takže mám dojem, že to půjde pomaleji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Korrrinka to asi nezalezi na kojeni..jedna kamoska kojila az do 4.mesicu a ma jeste cca 5kg nahore, druha kamoska kojila taky skoro do 4.mesicu a ma nahore cca 11kg. takze jak vidis, tak na kojeni to opravdu nezalezi
zalezi proste na tele samotnem. takze se kvuli tomu nestresuj a uvidis casem jak to pujde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sigip Děkuji moc.
Snad to půjde tak snadno, jako jsem nabrala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Korrrinka neni zac
az prcek bude aktivnejsi a ty se budes muset jeste rychlejc pohybovat, tak to urco pujde rychleji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jste mě strhly a já si koupila v KIKu teplé legíny (189,–). K podzimně-zimním botám na klínu a delšímu vršku vypadají parádně, takže to dám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KPKristy ![]()
to ani nevim, ze je maji uz v kiku
ale vlastne ty nemas tehu, vid
takze nic..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sigip píše:
@KPKristy
to ani nevim, ze je maji uz v kikuale vlastne ty nemas tehu, vid
takze nic..
Ne ne, mám normální ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KPKristy píše:
Ne ne, mám normální
tak yo jo..to se daji sehnat i u vetnamcu.dnes sem na ne koukala.ale ty tehu nikde nemaj..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No… taky jsem nebyli nikdy 100% jistá ohledně legin… ale dressdream a blackmilk to prostě změnili
jednou jsem si koupila leginy na dressdream.eu a od te doby jsem jejich fanousek!!))) Fakt vsem doporucuji - chcete pohodlne pekne a luxusni leginy tak jedine u nich
hehe:)) to zni skoro jako propogace:) ale neda se nic delat, jsou fakt luxus
![]()
- Citovat
- Upravit
Co jsem po porodu shodila, tak legíny opět nosím, připadá mi to mnohem pohodlnější než džíny nebo kalhoty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja ted nosim jen leginy.Jak jsem tehotna tak me kalhoty a dziny tlaci.Tak mnosim leginy a k tomu saty nebo tuniku.Je to pohodlny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit