Nosíte legíny?
- Fotoalbum (5)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Weru á tak to jsem taky v NL out
A to ty leginy nosej u vás i tlusťošky takhle s trikem do půli zadku, jo? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Napr. tyhle:
http://www.supertrash.com/…el/C11_A6045
Ty posledni jeans leginy jsou s Calzedonia
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nenosím, protože nejsem ultrahubená. A na normálních a tlustých holkách je to děs běs (já se řadím mezi ty normální). Úzké džíny do kozaček, to jo, ale legíny ne. A k sukni jsou tragické tuplem. Víte, že podle nějakého průzkumu mezi muži byl outfit v podobě legín k sukni zvolen jako nejvíce antisexy? Chlapi to nesnáší a ten redaktor tam dokonce psal, že by se nedivil, kdyby následující sezónu byly v módě legíny pod plavkama vcelku. Že by to vyšlo skoro nastejno jako legíny k sukni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gina108 píše:
@Weru á tak to jsem taky v NL out![]()
A to ty leginy nosej u vás i tlusťošky takhle s trikem do půli zadku, jo?
Ono je to k sukni asi vseobecne out. Ale ja si taky nosim co chci
.
Jj, i silnejsi zeny a devcata nosi leginy
a to jim i pupiky lezou, al etady tak moc obeznich lidi neni, tak normalka jak v CR
.
Akorat, ze tady chlapi neresi postavu, ale spis charakter, coz se v CR az tak moc nevidi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KPKristy píše:
Nenosím, protože nejsem ultrahubená. A na normálních a tlustých holkách je to děs běs (já se řadím mezi ty normální). Úzké džíny do kozaček, to jo, ale legíny ne. A k sukni jsou tragické tuplem. Víte, že podle nějakého průzkumu mezi muži byl outfit v podobě legín k sukni zvolen jako nejvíce antisexy? Chlapi to nesnáší a ten redaktor tam dokonce psal, že by se nedivil, kdyby následující sezónu byly v módě legíny pod plavkama vcelku. Že by to vyšlo skoro nastejno jako legíny k sukni
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nosím a ráda. Dávám si pozor, aby mi vepředu nelezl velbloud
Nelíbí se mi 3/4 legíny a když je někdo nosí pod sukni - popřípadě 3/4 legíny a ještě pod sukni, to je docela ee. Teď pro mě zrovna přichází sezóna legín, nosím je i v zimě a termo nemám (zatím) - jen taková hrubší bavlna. K tomu kozačky nad kolena, dlouhý kabát a vyjde to nastejno jako rifle.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@paam píše:
@Kallkapa a kdo říkal že je to nevkusný? mě se to líbí
Všichni to říkaj ![]()
Dokonce mi jeden kámoš řekl, že nechápe proč baby nosí ty „kamaše“, že to je antisexuální
. Jsem mu vysvětlila, že legíny nejsou kamaše, a že se mi to líbí
. Na některé to taky působí jako úbor do tělocvičny a né do města
.
Jinak samo taky nemám ráda legíny průsvitné a pak ty do půli lýtek. Nosím legíny douhé k tunikám nebo dlouhým „svetrům“ svetrošatům nebo jak to nazvat
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Právě je mám na sobě
k delšímu tričku, nebo pleteným šatům a vyšším botám je miluju. Pravda k sukni bych si je nikdy nevzala, to mi připadá divný. A pozor na takové ty tenké, na ty musí být opravdu ultraštíhlá nožka, nebo hodně dlouhé triko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kallkapa píše:
Všichni to říkaj![]()
Dokonce mi jeden kámoš řekl, že nechápe proč baby nosí ty „kamaše“, že to je antisexuální
Jinak samo taky nemám ráda legíny průsvitné a pak ty do půli lýtek. Nosím legíny douhé k tunikám nebo dlouhým „svetrům“ svetrošatům nebo jak to nazvat![]()
![]()
. Jsem mu vysvětlila, že legíny nejsou kamaše, a že se mi to líbí
. Na některé to taky působí jako úbor do tělocvičny a né do města
.
.
Jenze prusvitny leginy jsou puncochaco-leginy a nektere zeny si je pletou s normalnimi leginami
, a pak to tak dopada. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si zrovna včera koupila v Calzedonii push up leginy
prý formují postavu. tak nevím no…snad jo. každopádně jsou teda dost teplé, takže ideál na zimu. bylo to moje nej v těhotenství. pohodlné a praktické.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Weru píše:
Jenze prusvitny leginy jsou puncochaco-leginy a nektere zeny si je pletou s normalnimi leginami, a pak to tak dopada.
No sice nevím na co je ta reakce - jestli na ty „antisexuální kamaše“ tak právě ty průsvitné bych řekla, že by na muže měly působit sexuálně
.
Příspěvek upraven 26.09.12 v 13:17
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@michaela1808 Jo jo, ty mám na sobě
Blbě se do nich leze, ale teda zadeček jak od sochaře…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky nosim, rada v lete, kratsi, ale ne uplne trictvrtaky, tak aby to bylo jeste pekne. Dost se mi poti stehna a nesnesu je naholo…
na podzim taky, k tunice, svetrosatum, spis ale pak prejdu na teple puncochy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jelikož se v neděli stěhuju do Prahy tak se zajdu do Calzedonie podívat
. Snad nebudou moc drahé, ale džíny už mě fakt omrzeli, nosí je úplně všichni :/. Jinak, já taky nesnáším tříčtvrteční legíny nebo legíny k sukni, to by mě snad ani v životě nenapadlo na sebe oblíknout, vždyť je to hrozné. Zakladatelka
- Citovat
- Upravit