Nosíte legíny?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
23847
26.9.12 12:45

@Weru á tak to jsem taky v NL out :oops: :mrgreen: A to ty leginy nosej u vás i tlusťošky takhle s trikem do půli zadku, jo? :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
26.9.12 12:47

Napr. tyhle:

http://www.supertrash.com/…el/C11_A6045
Ty posledni jeans leginy jsou s Calzedonia

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
26.9.12 12:49

Nenosím, protože nejsem ultrahubená. A na normálních a tlustých holkách je to děs běs (já se řadím mezi ty normální). Úzké džíny do kozaček, to jo, ale legíny ne. A k sukni jsou tragické tuplem. Víte, že podle nějakého průzkumu mezi muži byl outfit v podobě legín k sukni zvolen jako nejvíce antisexy? Chlapi to nesnáší a ten redaktor tam dokonce psal, že by se nedivil, kdyby následující sezónu byly v módě legíny pod plavkama vcelku. Že by to vyšlo skoro nastejno jako legíny k sukni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
26.9.12 12:50
@Gina108 píše:
@Weru á tak to jsem taky v NL out :oops: :mrgreen: A to ty leginy nosej u vás i tlusťošky takhle s trikem do půli zadku, jo? :-O

Ono je to k sukni asi vseobecne out. Ale ja si taky nosim co chci :mrgreen: :nevim:.
Jj, i silnejsi zeny a devcata nosi leginy :mrgreen: a to jim i pupiky lezou, al etady tak moc obeznich lidi neni, tak normalka jak v CR :lol:.
Akorat, ze tady chlapi neresi postavu, ale spis charakter, coz se v CR az tak moc nevidi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
26.9.12 12:51
@KPKristy píše:
Nenosím, protože nejsem ultrahubená. A na normálních a tlustých holkách je to děs běs (já se řadím mezi ty normální). Úzké džíny do kozaček, to jo, ale legíny ne. A k sukni jsou tragické tuplem. Víte, že podle nějakého průzkumu mezi muži byl outfit v podobě legín k sukni zvolen jako nejvíce antisexy? Chlapi to nesnáší a ten redaktor tam dokonce psal, že by se nedivil, kdyby následující sezónu byly v módě legíny pod plavkama vcelku. Že by to vyšlo skoro nastejno jako legíny k sukni :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3150
26.9.12 13:00

Nosím a ráda. Dávám si pozor, aby mi vepředu nelezl velbloud :mrgreen: Nelíbí se mi 3/4 legíny a když je někdo nosí pod sukni - popřípadě 3/4 legíny a ještě pod sukni, to je docela ee. Teď pro mě zrovna přichází sezóna legín, nosím je i v zimě a termo nemám (zatím) - jen taková hrubší bavlna. K tomu kozačky nad kolena, dlouhý kabát a vyjde to nastejno jako rifle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3164
26.9.12 13:02

Ano, a velice ráda :lol: a také se mi nílibi 3/4 legíny :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
26.9.12 13:04
@paam píše:
@Kallkapa a kdo říkal že je to nevkusný? mě se to líbí :-)

Všichni to říkaj :mrgreen:

Dokonce mi jeden kámoš řekl, že nechápe proč baby nosí ty „kamaše“, že to je antisexuální 8o :lol: :lol:. Jsem mu vysvětlila, že legíny nejsou kamaše, a že se mi to líbí :mrgreen:. Na některé to taky působí jako úbor do tělocvičny a né do města :).

Jinak samo taky nemám ráda legíny průsvitné a pak ty do půli lýtek. Nosím legíny douhé k tunikám nebo dlouhým „svetrům“ svetrošatům nebo jak to nazvat :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
26.9.12 13:04

Právě je mám na sobě :-) k delšímu tričku, nebo pleteným šatům a vyšším botám je miluju. Pravda k sukni bych si je nikdy nevzala, to mi připadá divný. A pozor na takové ty tenké, na ty musí být opravdu ultraštíhlá nožka, nebo hodně dlouhé triko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
26.9.12 13:07
@Kallkapa píše:
Všichni to říkaj  :mrgreen:

Dokonce mi jeden kámoš řekl, že nechápe proč baby nosí ty „kamaše“, že to je antisexuální 8o :lol: :lol:. Jsem mu vysvětlila, že legíny nejsou kamaše, a že se mi to líbí :mrgreen:. Na některé to taky působí jako úbor do tělocvičny a né do města :).

Jinak samo taky nemám ráda legíny průsvitné a pak ty do půli lýtek. Nosím legíny douhé k tunikám nebo dlouhým „svetrům“ svetrošatům nebo jak to nazvat :mrgreen:.

Jenze prusvitny leginy jsou puncochaco-leginy a nektere zeny si je pletou s normalnimi leginami :lol:, a pak to tak dopada. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863
26.9.12 13:14

Já si zrovna včera koupila v Calzedonii push up leginy :mrgreen: prý formují postavu. tak nevím no…snad jo. každopádně jsou teda dost teplé, takže ideál na zimu. bylo to moje nej v těhotenství. pohodlné a praktické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
26.9.12 13:16
@Weru píše:
Jenze prusvitny leginy jsou puncochaco-leginy a nektere zeny si je pletou s normalnimi leginami :lol:, a pak to tak dopada. :lol:

No sice nevím na co je ta reakce - jestli na ty „antisexuální kamaše“ tak právě ty průsvitné bych řekla, že by na muže měly působit sexuálně :think: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:.

Příspěvek upraven 26.09.12 v 13:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
26.9.12 13:16

@michaela1808 Jo jo, ty mám na sobě :-) Blbě se do nich leze, ale teda zadeček jak od sochaře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
26.9.12 13:17

Taky nosim, rada v lete, kratsi, ale ne uplne trictvrtaky, tak aby to bylo jeste pekne. Dost se mi poti stehna a nesnesu je naholo…

na podzim taky, k tunice, svetrosatum, spis ale pak prejdu na teple puncochy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.12 13:18

Tak jelikož se v neděli stěhuju do Prahy tak se zajdu do Calzedonie podívat :D. Snad nebudou moc drahé, ale džíny už mě fakt omrzeli, nosí je úplně všichni :/. Jinak, já taky nesnáším tříčtvrteční legíny nebo legíny k sukni, to by mě snad ani v životě nenapadlo na sebe oblíknout, vždyť je to hrozné. Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat