Nosíte legíny?
- Fotoalbum (5)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Já nosím jedině legíny
ať si každý říká, co chce, ale musím k nim mít věci pod zadek…takže mám na kombinování asi 10 dlouhých svetrů a nějaká trička a patery legíny, které různě kombinuji…jinak já mám legíny z Kiku (mají hodně barev) a pak je u nás jeden obchod nejsou to ťamani ani značkový obchod něco mezi a tam je kupuju, vlastně tam nakupuju všechno
…za 70 korun..
…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam doma spoustu leginu a to z Calzedonie, jsem s nimi naprosto spokojena… Jsou kvalitni, neprusvitne a x druhu a barev a stylu…a maji tam i bezesve v rozkroku, takze to je super. Na zenach stihlych se mi leginy libi v jinak je to mazec
Kor nekdo s prdeli jak valach a k tomu kratke triko… Nektere zeny nejsou vubec soudne
ale s dlouhym trikem ci svetrem to muze mit kdekdo
- Citovat
- Upravit
Já mám z Orsay - černé legínky a jsou i z takové pevnější látky. ![]()
- Citovat
- Upravit
Ja jsem ted narazila na netu na leginy spojene se sukni. I s upnutou sukni i volanovou. Takove 2v1, vypadalo to super.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@brulinka tak to moc dekuju, nl ja bych taky nosila delsi vrsky
chci hlavne na cviceni, co chodim s malou, at v tom muzu na to cviceni dojit a at je to i pohodlne
- Citovat
- Upravit
A jeste dotaz, pokud mate dlouhe leginy, tak jake nosite boty? To me celkem zajima, tenisky bych k tomu samozrejme nevzala ![]()
- Citovat
- Upravit
@elis_an3 Já legíny nenosím, ale třeba baleríny se k nim hodně nosí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tenisky určitě nééé. Ale byleríny ano-jenže Ty už se nosit moc nedají. K legínám v zimě kozačky, válenky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Trošku mimo OT
Jak tu někdo psal, že některé ženy nejsou soudné a nosí leginy i přes hroší zadek. Já si myslím, že těm silnějším ženám ale nic jiného nezbývá. Samozřejmě je přestřel, když mají leginy a triko/svetr/mikinu, co nezakrývá zadek, to hezké opravdu není. Ale na druhou stranu, mi třeba po porodu nic jiného nezbývalo než leginy. V čem jsem měla jiném chodit?
Přiznejme si, že ať už si tlustá holka vezme na sebe cokoliv, tak vždy ji někdo okomentuje, že to má jak pytel od brambor, kalhoty k prasknutí upnuté, triko jak závěs. Ty bacule nemají zase až tak na výběr a i když si vezmou leginy a delší triko, tak stejně to plno lidí okomentuje negativně. Občas mi připadá, jako by tučnější lidi neměli právo na život nebo co. Co je komu po tom, jestli je tlustý člověk nebo ne, že jo ![]()
Nebyla to reakce na nikoho z vás konkrétního, ale jen ta myšlenka, že když jsem byla po porodu jak vorvaň, tak opravdu jsem byla bezradná, co na sebe a leginy byla jediná možná varianta (do které jsem se vecpala) a dlouhé triko/mikinu/svetr. Jenže i tak jsem se nezavděčila ostatním a některé vyhublé puberťačky mě mnohokrát okomentovaly před svými kumpány. Potažmo partička padesátníků, že jsem prý taková mladá a tlustá.
Chtěla bych vidět jejich ženy po porodu, možná mají ty supr ženy, co nepřiberou ani deko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, tak jsem asi na oblikani antitalent, ale tenisky k leginam klidne nosím. Na baleriny uz je ted zima a porad nosit kozacky se mi taky nechce..takze ja na kombinaci leginy-tenisky a sustakova bunda nevidim nic spatneho- kdyz je to do sport. stylu tak podle me ok
- Citovat
- Upravit
Ono je fakt, že i tenisky se dají…ale musí to prostě sedět…Ono záleží i stylu teniskách a legínách. Jsou tenisky a tenisky a jsou legíny a legíny:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem se hecla, zasla do gate a koupila si tam leginy, ale uuuuplne jiny styl, nez vzdy, takove cerne se syte ruzovym vzorem, tak ted jsem zvedava s cim to nakombinuju
a jsoi takove jako, ze k nim by se hodilo i kratke triko, jako do pasu…i kdyz by to vypadalo spise jako teplaky…no kazdopadne ted nebudu mit s cim kombinovat ![]()
vypada to na nutne doplnovani satniku ![]()
- Citovat
- Upravit
@Maculinka pokud neprosvitaji kalhotky taky mi to prijde jako nejlepsi varianta, nez se nacpat do jeansu…1. Nepohodlne, jelikoz to omezuje v pohybu,2. casto preteka pres pas…ja sama jak jsem pribrala zacala jsem vyhledavat takove obleceni…bohuzel, nekdo je silny, nekdo stihly…a mlade slecinky at si rikaji co chteji
![]()
- Citovat
- Upravit
Ja nejsem tlusta, velikost 38,55kg.,ale aj kdyz se mi
leginy libi nemuzu je nosit, nijak mi chybi soumernost postavy, coz pokladam u tohoto kousku obleceni dulezite
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Maculinka píše:
Jak tu někdo psal, že některé ženy nejsou soudné a nosí leginy i přes hroší zadek. Já si myslím, že těm silnějším ženám ale nic jiného nezbývá. Samozřejmě je přestřel, když mají leginy a triko/svetr/mikinu, co nezakrývá zadek, to hezké opravdu není. Ale na druhou stranu, mi třeba po porodu nic jiného nezbývalo než leginy. V čem jsem měla jiném chodit?Přiznejme si, že ať už si tlustá holka vezme na sebe cokoliv, tak vždy ji někdo okomentuje, že to má jak pytel od brambor, kalhoty k prasknutí upnuté, triko jak závěs. Ty bacule nemají zase až tak na výběr a i když si vezmou leginy a delší triko, tak stejně to plno lidí okomentuje negativně. Občas mi připadá, jako by tučnější lidi neměli právo na život nebo co. Co je komu po tom, jestli je tlustý člověk nebo ne, že jo
Nebyla to reakce na nikoho z vás konkrétního, ale jen ta myšlenka, že když jsem byla po porodu jak vorvaň, tak opravdu jsem byla bezradná, co na sebe a leginy byla jediná možná varianta (do které jsem se vecpala) a dlouhé triko/mikinu/svetr. Jenže i tak jsem se nezavděčila ostatním a některé vyhublé puberťačky mě mnohokrát okomentovaly před svými kumpány. Potažmo partička padesátníků, že jsem prý taková mladá a tlustá.Chtěla bych vidět jejich ženy po porodu, možná mají ty supr ženy, co nepřiberou ani deko.
Mě třeba na tlustých lidech nevadí legíny, třeba legíny s tunikou na ženě která je při těle se mi hodně líbí a chápu, že v riflích je to nepohodlné, mnohem horčí je napresovaný zadek v riflích, který pak leze ven. Ale co mi u legín vadí, když je ženské ať tlusté či hubené nosí průsvitné..
To je opravdu nevkus. Já legíny nosím hodně, dá se říct pořád. A hodně k tomu nosím i ty tenisky, jedny mám na běhání, jedny mám takové vyšší. A rozhodně si nemyslím, že je to nevkus..
Ale mám jeden velký problém s legínama, a to že si kupuju větší, protože jsem vysoká, tak abych neměla krátké nohavice, ale potom nastává problém, že mi padají v pase!! Nevíte co s tím? Asi našít nějakou užší gumu? to se mi ale nechce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit