Nosíte legíny?
- Fotoalbum (5)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Já je taky nosím do kozaček, doma a taky na sport.
@miska.887 píše:
Já teda legíny uplně zbožňuju…Nosím je hlavně na sport, to je jasny, ale pak převážně v létě… Teď jsem ale viděla, že jsou i zateplené na zimu, tak ty asi taky koupimDo kozacek jsou super
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zuza007 píše:
Já je taky nosím do kozaček, doma a taky na sport.
Já přesně tak, mám je moc ráda
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jen doma… jak vidím na ulici nějakou ženskou v legínách tak je mi trapně i za ní… legíny nejsou kalhoty ![]()
- Citovat
- Upravit
Doma nosím a ven s dětmi je to Amy pohodlné. V zimě je nosím pod kalhoty, svetrove satyja. jsem spíš tepláková poslední 3 roky. bydlim na vsi a běhat za dětmi v teplých či leginach je pro mě ok. nakupuji hodně v Lidlu ty menších jegginy a koupila jsem i s tím koženým vzhledem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nosím doma i na ven. Doma s dlouhým trikem a na ven teď v zimě s dlouhým svetrem, kozačkama na podpatku a dlouhým dvouřadým kabátem. A to nejsem žádná vyhublá tyčka, spíš jsem trochu oplácaná. Ale když jsou legíny aspoň trochu tvarující a nejsou průsvitné na pr.deli a dobře se zkombinují, tak je to fajn kousek v šatníku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nosim leginy jar/jen a do holin - ale len zo zary. Su teplejsie a pevne - takze ked sa do nich obleciem prekne vytvaruju zadok a stiahnu stehna ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja nosím legíny do čižiem a k tomu dlhšie tričko alebo dlhý sveter. Teraz som si kúpila na zimu zateplené v Tezenise. Keď sa to zladí, dobre to vyzerá a človek sa v tom aj dobre cíti. Ale nesmú byť priesvitné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Doe_Jane píše:
Já jen doma… jak vidím na ulici nějakou ženskou v legínách tak je mi trapně i za ní… legíny nejsou kalhoty
No někdo holt nemá na vyber a nechápu, proc je ti trapne. Vsak te nikdo nenutí je nosit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit