Nosíte legíny?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
12.10.12 19:35
@sigip píše:
@KPKristy :lol:
to ani nevim, ze je maji uz v kiku 8o ale vlastne ty nemas tehu, vid 8) takze nic..

Ne ne, mám normální 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16795
12.10.12 19:42
@KPKristy píše:
Ne ne, mám normální 8)

tak yo jo..to se daji sehnat i u vetnamcu.dnes sem na ne koukala.ale ty tehu nikde nemaj..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AnnieBe
20.3.13 17:22

No… taky jsem nebyli nikdy 100% jistá ohledně legin… ale dressdream a blackmilk to prostě změnili :)) jednou jsem si koupila leginy na dressdream.eu a od te doby jsem jejich fanousek!!))) Fakt vsem doporucuji - chcete pohodlne pekne a luxusni leginy tak jedine u nich :) hehe:)) to zni skoro jako propogace:) ale neda se nic delat, jsou fakt luxus :))) :srdce: :dance: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
11
23.3.13 22:54

Co jsem po porodu shodila, tak legíny opět nosím, připadá mi to mnohem pohodlnější než džíny nebo kalhoty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1811
23.3.13 23:00

Ja ted nosim jen leginy.Jak jsem tehotna tak me kalhoty a dziny tlaci.Tak mnosim leginy a k tomu saty nebo tuniku.Je to pohodlny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
22.7.13 00:06

Ja mam dvoje tehu leginy-z lidlu.Ale nejak jsem nemela odvahu je vzit na sebe! Mam cerne a sede.Jsou silonkove-takove leskle. Akorat nevim jake boty k nim…Nikdy jsem leginy nenosila-kdyz nepocitam detstvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
25.10.13 13:50

NOVÝ DOTAZ

Holky, nevíte, kde seženu leginy, u kterých by mi neprosvítal zadek? Zatím jsem teda byla v Kika, Takku a u Vietnamců (ty letěly okamžitě!!), ale z Kiky a Takka byly relativně dobré, nelepil se na ně každý žmolek nebo chlup, ale prosvítal zadek, tak jsem vždy nosila takové pološaty, dlouhé trička, aby mi to zadek zakrylo.
Nemyslím si, že by to bylo kvůli toho, že bych měla třeba velký zadek, protože jsem viděla ženy, které měly opravdu solidní zásobník tuku na zadku a leginy neprosvítaly. Takže se domnívám, že u mě jde vždy o špatnou volbu látky, ze kterých leginy jsou (co chci za 150kč, že).
Proto bych chtěla poprosit, jestli nemáte zkušenost s nějakým obchodem, kde jsou leginy z pevnější a neprůsvitné látky. Potažmo třeba nějaký internetový obchod. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
25.10.13 13:57

Taky je nosím a jak už bylo zmíněno tak ke kozačkám jsou luxusní. S dlouhým trikem, svetrem nebo kratší sukní prostě paráda. Nevkusné jsou podle mě pod kraťasi a jen s krátkým tričkem(kor když jsou průsvitné) hold některé dámy si neuvědomují, že legíny nejsou kalhoty…Já k nim musím mít triko vždy minimálně pod zadek, jinak v tom nevyjdu. A nosím je klidně i v zimě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
475
25.10.13 13:57

Koupila jsem jedny v calliope. Neprosvítají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
25.10.13 13:58

@Maculinka já koupila v New Yorkeru za nějakých 170 kč a taky v Ann Christine taky nějak kolem dvou stovek a ty z Ann jsou naprosto luxusní :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
25.10.13 14:00

Nevíte jestli v obchodech GATE seženu taky legíny? Ty z Takka se mi nezmalouvají a jiný obchod poblíž není :D

• Citovat
  • Upravit
1210
25.10.13 14:05

Já si teď koupila u nás u Vietnamců za 49.- a úplně super, jsou trochu hrubší, ideální na podzim. Kam se hrabou ty někde z obchoďáku, měla jsem myslím z Kik a za chvilku samý žmolek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
25.10.13 14:22

@elis_an3 já nakupuji právě v Gate.. mají tam hezké legíny do 180,– většinou… jsou tam i z více materiálů pružné/teplejší/a bavlna… ani jedny mi neprosvítají… Ale také k nim nosím delší věci (aspon do půlky zadku),spíš kvůli tomu vyrýsování :oops: ;)… Zatím jsem u nás v okolí nenarazila na lepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
25.10.13 14:32

Co zkusit džegíny? Chce to teda pohledat, já jsem koupila přes ebay a mamce z missrebel a spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
25.10.13 14:34

Já mám z Lindexu a taky neprosvítají (a to nejsem zrovna vychrtlá ;) ) V těhotenství jsem měla dvoje z H&M a taky super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat