Nosíte legíny?
- Fotoalbum (5)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Gina108 píše:
No to snad radši ani ne. Leginomilovné tlusťošky by se nacpaly do menších velikostí a to bych fakt nerada potkávala, kor, jestli je tak in to nosit s krátkým trikem
ona je otázka, jestli je horší 40+ nebo nějaká kostnatá anorektička
![]()
jinak za mně ať si každý nosí co chce aspoň si občas zvednu sebevědomí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nosila jsem v těhotenství. To bylo pohodlíčko.
K tomu dlouhá trika pod zadek, tenký pásek pod pupek, baleríny a jak jsem se v tom cítila dobře. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@analoja píše:
ona je otázka, jestli je horší 40+ nebo nějaká kostnatá anorektička![]()
![]()
jinak za mně ať si každý nosí co chce aspoň si občas zvednu sebevědomí
taky jsem se nad tím dnes zamyslela
podle mě lepší trošičku oplácanější postava a k těm legínám vhodné slušivé doplnky než dvě kostnaté hůlky, vše se musí s citem
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lukresia píše:
taky jsem se nad tím dnes zamyslelapodle mě lepší trošičku oplácanější postava a k těm legínám vhodné slušivé doplnky než dvě kostnaté hůlky, vše se musí s citem
![]()
Ono nejde ani tak o ty nohy, to se dá - i hubené i tlusté, ale o to, co je nad nima. Takový pěkný „camel toe“, špeky visící přes horní okraj - jak vepředu tak vzadu, vyrýsované zařízlé spoďáry…
to radši tu sukni přes tohle všechno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gina108 píše:
Ono nejde ani tak o ty nohy, to se dá - i hubené i tlusté, ale o to, co je nad nima. Takový pěkný „camel toe“, špeky visící přes horní okraj - jak vepředu tak vzadu, vyrýsované zařízlé spoďáry…![]()
to radši tu sukni přes tohle všechno
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gina108
to je pravda, já myslela že je řeč pouze o nohách…jinak soudnost některým chybí to je pravda
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak mě osobně se nelíbí třičtvrteční legíny, a už vůbec ne k sukni. Já nosím teda dlouhé, ale vypadá to spíš jako teplejší silonky, využiji je hlavně v zimě, jak už tu někdo psal ke kozačkám jsou super. A ted měsíc před porodem jsem za ně též vděčná, nemusím si kupovat rifle, které bych určitě stejně nesehnala ![]()
- Citovat
- Upravit
@Kallkapa píše:
No tak já si zas myslím, že když je na sebe někdo narve, nezáleží na to kdo![]()
to je pravda
![]()
souhlasím, že by se legíny 40+ neměly vyrábět ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No nevím zda by se měla zakázat velikost 40+, to mi přijde přehnané… Třeba moje nevlastní dcera je zas extrémně vyhublá a i když si vezme na sebe velikost XS tak jí to na těch nožkách a zadečku plandá, a to si myslím vypadá hůř než na těch silných…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Leginy jsem pred tehotenstvim nosila temer exklusivne, v tehotenstvi v kombinaci s dlouhym tehotenskym trikem, ted po porodu na ne nemam moc postavu, ale jinak je to moje oblibena soucast satniku…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@paam píše:
No nevím zda by se měla zakázat velikost 40+, to mi přijde přehnané… Třeba moje nevlastní dcera je zas extrémně vyhublá a i když si vezme na sebe velikost XS tak jí to na těch nožkách a zadečku plandá, a to si myslím vypadá hůř než na těch silných…
tak to už jsou takové extrémy
pěkný pohled není ani na jedno ![]()
ono jde spíš o to co si k tomu člověk vezme. Pokuď to má boubelka zařezané všude možně a ještě ji z toho leze břicho tak to je vážně nevkusné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podle mne je jedno jestli ma 100 nebo 50 kg, ale jak pise @Niki89, se vkusem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky ![]()
prosim vas, schanim ty termoleginy, jak jste tu o nich psali.ale schanim tehotenske. neznate nejaky stranky? kdyz jsem to zadala do vyhledavace, tak me leginy vyjeli, ale ne tehotenske
prcka cekame v prosinci, takze se asi urco vyplati je koupit, ze ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hned vám to běžím napsat! Asi tak před hodinou jsem potkala holku, cca 23, nemám moc odhad, ale byla mladá. Ovšééém, krasavice - nebyla tlustá ani hubená, ale našponované průsvitné legíny jí pranic nelichotily, stehna se jí dost otřásala. Triko do půli zadku, tudíž byl vidět velbloudí palec, prdel i spoďáry. K tomu měla plátěné tenisky, naprosto se to nehodilo. Ale nesla se jako hvězda ![]()
Otáčím se za ženskýma, když jim to sluší, abych zkoukla, co mají hezkýho na sobě. Za touhle jsem se otočila, protože jsem nemohla uvěřit, že tohohle je někdo schopný… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KPKristy taky nemam rada velbloudi palce ![]()
jinak nejake takove osoby chodi i u nas takto postrojene. nejhorsi je, kdyz maji velkou nadvahu a narvou se presne do toho, co jsi popisovala a nesou se jako princezny. vzdycky na ne koukam a rikam si:a ja si budu delat naky nasili ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit