Nosíte legíny?
- Fotoalbum (5)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@sigip píše:
@analoja dekujua nebudes prodavat ty tvoje
ne, ony za tu cenu udělaly dobrou službu, ale kolem švů na zadku se udělaly nějaký dírky, takže jsem je zašívala - měla jsem dvoje teplý a tahala je ke konci fakt skoro pořád, možná je na zimu na doma ještě vytáhnu - pořád nějaký bříško mám a ony jsou na něm fakt přizpůsobivý ![]()
jinak pokud bys váhala mezi dvěma velikostma (byla tam tabulka) tak stačí v teplý variantě ty menší
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@analoja píše:
ne, ony za tu cenu udělaly dobrou službu, ale kolem švů na zadku se udělaly nějaký dírky, takže jsem je zašívala - měla jsem dvoje teplý a tahala je ke konci fakt skoro pořád, možná je na zimu na doma ještě vytáhnu - pořád nějaký bříško mám a ony jsou na něm fakt přizpůsobivý
jinak pokud bys váhala mezi dvěma velikostma (byla tam tabulka) tak stačí v teplý variantě ty menší
no me spis odrazuje ze se to posila az z polska a ze chtej penize predem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sigip no, koukni mu na reference a pak Aukro nějak ručí za ty prodejce, z toho bych strach neměla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty polský teplý legíny jsem taky měla v těhotenství a nadšená jsem z nich nebyla. Dírky ve švech se mi udělaly tak po dvou nošeních (nejen na zadku, ale i na nohou z vnitřní strany), a to mi fakt nebyly malé. Kdybych je chtěla nosit často, tak bych si možná radši připlatila za kvalitu. Tyhle mi extra kvalitní nepřišly ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak jsem je měla taky přes Aukro a problém nebyl. Jeden den jsem poslala peníze a pozítří tu byl balík…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@analoja píše:
@sigip no, koukni mu na reference a pak Aukro nějak ručí za ty prodejce, z toho bych strach neměla
kdyz ja jsen na aukru ztracena
nikdy sem se v nem nehrabala
zkusim pokouknout jeste kloudne na netu..ale dekuju za rady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty leginky z KIKu staly par kacek a zazily me jeste hodne tlustou (kolem metraku), po shozeni 30 ti kg je nosim dal, neni to na nich nijak znat, drzi fakt dobre ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Danylea ale asi je tam nemaji porad, co
to jen kdyz je naka akce, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj maminy, taky jsem si koupila teplejsi leginy, vypada to jako jezdecky kalhoty, jaky boty k tomu a co nahoru? Nejakej delsi svetr?
diky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stika urco kozajdy
ja jsem si ted koupila nizsi kozajdy(malinko nad kotniky)na podzim bez kozisku.meli je ve vyprodeji asi jim prekazeli pro zimni
jen ted cekam az me dorazi ty zateplene leginy a pak hrrrr ven ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sigip ještě není taková zima abys musela chodit v zateplených
. Co budeš dělat v zimě? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kallkapa obcas je u nas fakt chladno
az si rikam, ze snad do rana nasnezi
ja sem hrozne zmrzla
v zime asi nebudu vylejzat ven, ale nevim kdo bude vencit psa ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Cau holky, tak tedka me prisly teply tehu leginy
takze jeste vybrat nakej delsi svetrik a muzem vyrazit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit