Nosíte legíny?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3780
29.9.12 16:58
@sigip píše:
@analoja dekuju :kytka: a nebudes prodavat ty tvoje 8)

ne, ony za tu cenu udělaly dobrou službu, ale kolem švů na zadku se udělaly nějaký dírky, takže jsem je zašívala - měla jsem dvoje teplý a tahala je ke konci fakt skoro pořád, možná je na zimu na doma ještě vytáhnu - pořád nějaký bříško mám a ony jsou na něm fakt přizpůsobivý ;)
jinak pokud bys váhala mezi dvěma velikostma (byla tam tabulka) tak stačí v teplý variantě ty menší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16795
29.9.12 18:27
@analoja píše:
ne, ony za tu cenu udělaly dobrou službu, ale kolem švů na zadku se udělaly nějaký dírky, takže jsem je zašívala - měla jsem dvoje teplý a tahala je ke konci fakt skoro pořád, možná je na zimu na doma ještě vytáhnu - pořád nějaký bříško mám a ony jsou na něm fakt přizpůsobivý ;)
jinak pokud bys váhala mezi dvěma velikostma (byla tam tabulka) tak stačí v teplý variantě ty menší

no me spis odrazuje ze se to posila az z polska a ze chtej penize predem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
29.9.12 18:30

@sigip no, koukni mu na reference a pak Aukro nějak ručí za ty prodejce, z toho bych strach neměla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
29.9.12 19:01

Ty polský teplý legíny jsem taky měla v těhotenství a nadšená jsem z nich nebyla. Dírky ve švech se mi udělaly tak po dvou nošeních (nejen na zadku, ale i na nohou z vnitřní strany), a to mi fakt nebyly malé. Kdybych je chtěla nosit často, tak bych si možná radši připlatila za kvalitu. Tyhle mi extra kvalitní nepřišly :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
29.9.12 19:02

Jinak jsem je měla taky přes Aukro a problém nebyl. Jeden den jsem poslala peníze a pozítří tu byl balík…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16795
29.9.12 19:14
@analoja píše:
@sigip no, koukni mu na reference a pak Aukro nějak ručí za ty prodejce, z toho bych strach neměla ;)

kdyz ja jsen na aukru ztracena :-) nikdy sem se v nem nehrabala :-) zkusim pokouknout jeste kloudne na netu..ale dekuju za rady ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
30.9.12 10:03

Ty leginky z KIKu staly par kacek a zazily me jeste hodne tlustou (kolem metraku), po shozeni 30 ti kg je nosim dal, neni to na nich nijak znat, drzi fakt dobre :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16795
30.9.12 10:30

@Danylea ale asi je tam nemaji porad, co :think: to jen kdyz je naka akce, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
3.10.12 22:07

Ahoj maminy, taky jsem si koupila teplejsi leginy, vypada to jako jezdecky kalhoty, jaky boty k tomu a co nahoru? Nejakej delsi svetr?
 diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
3.10.12 22:09

@stika
urco neco delsiho. Svetr, triko a na nohy kozajdy :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
3.10.12 22:20

Dik, no kozajdy mam prave jen s koziskem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16795
4.10.12 10:22

@stika urco kozajdy :pankac: ja jsem si ted koupila nizsi kozajdy(malinko nad kotniky)na podzim bez kozisku.meli je ve vyprodeji asi jim prekazeli pro zimni 8) jen ted cekam az me dorazi ty zateplene leginy a pak hrrrr ven :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
4.10.12 10:25

@sigip ještě není taková zima abys musela chodit v zateplených :). Co budeš dělat v zimě? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16795
4.10.12 10:28

@Kallkapa obcas je u nas fakt chladno :roll: az si rikam, ze snad do rana nasnezi :pocitac: ja sem hrozne zmrzla :nevim: v zime asi nebudu vylejzat ven, ale nevim kdo bude vencit psa :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16795
12.10.12 12:20

Cau holky, tak tedka me prisly teply tehu leginy :dance: takze jeste vybrat nakej delsi svetrik a muzem vyrazit :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat