Koženková bunda

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3946
25.9.12 12:20

Koženková bunda

Zdravím, minulý týden jsem si nechala zúžit rukávy u koženkové bundy (s podšívkou). Byla jsem i na zkoušce. Dnes jsem si bundu vyzvedla a zjistila, že když ohnu loket, bunda mě trochu škrtí. Rukávy mají ještě rezervu. Bylo mi řečeno, že je to normální, že je bunda z hrubšího materiálu. Myslíte, že se i koženka časem kapku vytahá, přizpůsobí? Bunda byla dost drahá, tak by mě to mrzelo. Každopádně mi bylo řečeno, že s tím už nic neudělá, že je to vpořádku. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
junku
25.9.12 13:13

Koženka se nevytáhne, maximálně tak popraská. kdyby to byla pravá kůže, tak ta by se vytáhnout dala, ale koženka je jen „umělotina“ a ta praská

• Citovat
  • Upravit
14079
25.9.12 18:09

@beruškaa82 - dost pochybuju, že koženka by povolila. Jedině jestli by se dalo něco udělat s podšívkou, ale jinak nevidím jinou možnost, než to zkousnout.
Taky se po čase nošení může stát, že v tom hodně namáhaném místě v loktech začne materiál praskat. A pokud je koženka tmavá a pod ním ta nosná textilie světlá, bude to dost vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3946
25.9.12 21:33

Děkuji vám. :) Slyšela jsem, že se dá koženka mírně napařit a pak vytahat nebo dokonce potřít z vnitřní strany technickým benzínem a namáhat. Pak by se měla aspoň změkčit. :mrgreen: Tak uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
29.2.16 13:27

Holky, oživuji diskuzi a jdu si pro radu, donedávna jsme měla černou koženkovou bundu se stojáčkem z New Yorkeru, vydržela pár let, jenže se na zádech začala loupat, tak jsme jí s těžkým srdcem vyřadila, byla moje oblíbená. Takže jsme nedávno šla okouknout obchody jako New Yorker, Takko…Koženkové bundy mají, i černé, ALE…Buď mají křiváky, což je na mě moc „drsný“a ke mně jako k „jemný blondýnce“to prostě nesedí, nebo zas bu´d spíš jakoby bolerka pod prsa a to nemůžu když to chci nosit jako bundu ven.nebo zas takový strihy bez stojáčku jakoby lodičkový výstřih a to se mi taky nelíbí. Máte některá tip, kde bych pořídila bundu jakou chci, ale zas aby to nebylo za dva tisíce, tak 1500kč max.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
29.2.16 13:30

http://www.sheego.cz/…a-bunda.html
střih si představuji něco jako toto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papuchalka
29.2.16 13:33