Nosíte legíny?
- Fotoalbum (5)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Nosím a hlavně v zime do kozaček, jestli je to vkusné nebo ne to nevím, ale líbí se mi to
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky mám ráda legíny
a nenosím je k sukni
, ale nosím k nim i kratší topy ![]()
Samozřejmě nemůžou být průsvitné
ale třeba vzorované, nebo když mají malé kapsičky
Manželovi se to líbí:-D ale fakt záleží kdo je na sebe narve ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Srnečka píše:
Nosím a ráda. Dávám si pozor, aby mi vepředu nelezl velbloud Nelíbí se mi 3/4 legíny a když je někdo nosí pod sukni - popřípadě 3/4 legíny a ještě pod sukni, to je docela ee. Teď pro mě zrovna přichází sezóna legín, nosím je i v zimě a termo nemám (zatím) - jen taková hrubší bavlna. K tomu kozačky nad kolena, dlouhý kabát a vyjde to nastejno jako rifle.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Tak jelikož se v neděli stěhuju do Prahy tak se zajdu do Calzedonie podívat. Snad nebudou moc drahé, ale džíny už mě fakt omrzeli, nosí je úplně všichni :/. Jinak, já taky nesnáším tříčtvrteční legíny nebo legíny k sukni, to by mě snad ani v životě nenapadlo na sebe oblíknout, vždyť je to hrozné. Zakladatelka
push upky tam stojí 700 a normální kolem 400kč
a proč anonym???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lukresia píše:
Nosím a hlavně v zime do kozaček, jestli je to vkusné nebo ne to nevím, ale líbí se mi to
Já taky. Vím, že jsou out, ale ke kabátu a do kozaček luuxxus. Teď v těhotenství je nosím i k dlouhé košili a balerínám. I když jsem trochu buřt ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Niki89 píše:
Taky mám ráda legínya nenosím je k sukni
, ale nosím k nim i kratší topy
Samozřejmě nemůžou být průsvitnéale třeba vzorované, nebo když mají malé kapsičkyManželovi se to líbí:-D ale fakt záleží kdo je na sebe narve
No tak já si zas myslím, že když je na sebe někdo narve, nezáleží na to kdo
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nenosim, naposledy jsem je na sobe mela tak ve ctrnacti (krome cviceni) a ani s tim neplanuji zacit ![]()
Nosim normalni kalhoty a k suknim nebo satum puncochace.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nosím na doma místo tepláků
A někde jsem četla, že by měli zakázat výrobu legín 40+ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nosila jsem těhotenské, dlouhé, černé do kozaček místo punčocháčů a navrch většinou nějaké teplé šaty, nebo dlouhá trika pod zadek. Měla jsem i termo. Mimčo si je pochvalovalo
Na přítelovu potenci a chuť neměly vliv ![]()
Já tedy nesnáším punčocháče - všechny, co jsem si v poslední době koupila (myslím teplé, zimní) jsou mi krátké na nohou a rozkrok je moc nízko ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tereza1986 píše:
Já taky. Vím, že jsou out, ale ke kabátu a do kozaček luuxxus. Teď v těhotenství je nosím i k dlouhé košili a balerínám. I když jsem trochu buřt
Leginy out rozhodne nejsou, zalezi jake. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Já jsem o nich slyšela ale v žádném krámě jsem na ně nenarazila :/. Kde je můžu koupit a kolik asi tak přibližně stojí?
já kupovala naposled v kiku ale to bylo jeste v lete meli je vve sleve
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já @1024 to snad ne??? to nemůžou já jee strašně ráda nosím (teda ne ty dírkaté a výstřední)na všechny způsoby ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@1024 píše:
Nosím na doma místo teplákůA někde jsem četla, že by měli zakázat výrobu legín 40+
No to snad radši ani ne. Leginomilovné tlusťošky by se nacpaly do menších velikostí a to bych fakt nerada potkávala, kor, jestli je tak in to nosit s krátkým trikem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gina108 píše:
No to snad radši ani ne. Leginomilovné tlusťošky by se nacpaly do menších velikostí a to bych fakt nerada potkávala, kor, jestli je tak in to nosit s krátkým trikem
Dík, já do teď nechápala co znamená to 40 +
. Myslela jsem, že by je jako nemohly kupovat ženy starší 40 ti let
- ale tam zas neseděla ta výroba
. Velikost 40 + mě fakt nenapadla
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit