Nosíte legíny?
- Fotoalbum (5)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Já legíny nosím. Ale jedině kvalitní, bez žmolků, pod kotníky, neprůsvitné. Teď myslím to, když jdu mezi lidi, teď nosím hodně legíny, dlouhé tričko a volný lehký svetr a k tomu válenky. Jednou jsem si koupila legíny od Vietnamců a ty mám dodnes, jsou bez žmolků a pořád boží! Narozdíl od těch průsvitných hnusů z New Yorkeru ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@brulinka
já to mám taky a na letošní podzim nejsem schopná sehnat „blbé“ legíny…nevím, kolik měříš, ale já 182cm a letos snad nikde nejsou
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@brulinka
tak jak píše @Halibar + vlastně musím mít bavlněnou kvalitu kvůli ekzemu, takže nějaké zmetky nepřicházejí v úvahu. No a ať jsem měla 63kg nebo teď mám (dočasně
) vlastně 100, tak je nosím, s tunikami nebo šaty.
Gumu - příšít podšít v pase jedině nebo mít leginy krátké ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Legíny
Já kupovala legíny v Terranově a jsou pořád bez žmolků. Legíny nosím jen černé, neprůsvitné, nebo takové, že napodobují úzké kalhoty. Nejprve jsem z nich měla hrůzu, ale pak mě do nich navezla přítelova sestra a musím říct, že je to fakt vděčný kus oblečení. Hodně nosím asymetrická trika a tuniky, takže je k legínám užiji. Boty volím kotníkové na podpatku, nebo i bez. Jednou jsem měla tenisky, ale přišla jsem si v tom jak školačka. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já teda letos nikde leginy sehnat nemůžu
Resp. ty neprůhledné a nelesklé. Před pár dny jsme byli u rodiny v Kladně a tam byla v obchodě ženská s průhlednými leginy a na prd*li vložku (a to snad tu velkou lopatu na noc)!! Vesele s ní nakupoval její partner a já zkrátka nevěřím, že si toho ani on nevšiml a neupozornil ji na to. ![]()
Je to už podruhé, co jsem takovou paní „vložkovou“ viděla ![]()
Nevíte, kde koupit neprůhledné? Ale pravda, že je to možná i mým velkoprostorovým zadkem, že prosvítají i ty, co by neměly ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Maculinka
mluvíš mi úplně z duše, taky bych ocenila, kdyby někdo poradil, kde sehnat legíny, pevné, pružné a neprůhledné…ale já mám tento rok problém u nás ve městě už sehnat jakékoliv legíny ![]()
jinak paní „vložková“ je mazec, málem jsem se počůrala smíchy
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já koupila legíny v Adidasu. Jsou pěkně, ale se třema pruhama to asi ke kozačkám nosit nechcete, co? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, ja kupuju leginy v Calzedonia. Jsou super a neprůhledné. Mate s nimi nekdo zkušenost?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já osobně jsem je měla párkrát na sobě, ale většinou jen doma, venku jsem je měla párkrát přes ně malinko delší svetr a přišla jsem si jak nahá
takže už si je nikdy nevezmu, na doma ok, ale pro mě to asi není ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MonikaN.89 píše:
@brulinka
já to mám taky a na letošní podzim nejsem schopná sehnat „blbé“ legíny…nevím, kolik měříš, ale já 182cm a letos snad nikde nejsou![]()
No já měřím 175cm Nejčastěji kupuji legíny v Takku, nejsou tam špatné, nejsou sice tak moc elastické, ale zase nejsou průhledné. Kupuju ale vždy velikost L-XL, ale pak je mám vytáhlé snad až po kozama a trochu volnější, ale jakmile si koupím menší tak mám krátké nohavice a rozkrok mi padá… ![]()
Ted se mi začali líbit takové ty polokožené legíny, koupila jsem si jedny v Lidlu, ale tá kůže není pružná, tak nejsou tak pohodlné a samože je mám trochu kratší
![]()
Ale je fakt, že ty legíny jsou vděčné, jsou sportovní, ale i elegantní a hlavně pohodlné a to je pro mě důležité ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele dobrý je aby přes ně nebyly vidět půlky.. ani po pár vypráních.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jakanas píše:
Hele dobrý je aby přes ně nebyly vidět půlky.. ani po pár vypráních.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ginuš píše:![]()
no zadele za chvilku zas budou koukat všude
tak to jedině nenosit legíny.
jinak dnes po 5 letech boomu legín rozjíždět výrobu je podle mě nesmysl. Jednodušší je nakoupit kvalitní čínskou výrobu a prodávat pod svojí značkou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jakanas no, čert ví jak dlouho zas pofrčí. Já do nich nemám zadel ani nohy a tak nenosím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit