Nosíte legíny?
- Fotoalbum (5)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
@Sona.K8 píše:
Jak je to se zateplenýma leginama? Videla jsem ted, ze se prodavaji…ale..jsou dost teply do teto zimy?
Já právě v zimě moc ráda nosím zateplené leginy, jsou teplejší než rifle či jiné kalhoty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, jsou teply. Brala bych ještě teplejší, jsem zmrzlina
jen nevim proc, ale hrozně mi žmolkují ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, diky moc
já si je pravě chci koupit, myslim, ze do kozacek budou skvělý
eee, zmolkuji? to se mi nelibi… ![]()
- Citovat
- Upravit
@Sona.K8 píše:
Holky, diky mocjá si je pravě chci koupit, myslim, ze do kozacek budou skvělý
eee, zmolkuji? to se mi nelibi…
Jo a docela dost. Mam jich nekolik a dělají mi to vsechny ty zatepleny. A to nemam zadny levny shit. Jedny staly 700 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sona.K8 já mám zateplené z Tamaris myslím a nežmolkují a krásně drží tvar. Stály kolem 350
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na jaře, v létě nosím legíny, jinak tregíny - což jsou v podstatě něco jako jegginy, ale kalhotové a ne riflové
Za mě super, jenom jsem musela pozměnit šatník a dokoupit víc tunik a šatů ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Halibar píše:
@Sona.K8 já mám zateplené z Tamaris myslím a nežmolkují a krásně drží tvar. Stály kolem píše: Více
Fakt? Ja mam kolem kotniků (obvod bot) a po celé délce bundy žmolky na vsech zateplenych. Na tech obyc se mi to nedela. Prostě ty, co mají ten hladší matroš mi to dělají. Nechápu proč
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha, ty jo, tak ja ted nevim… Jako za 700 bych nechtěla, aby zmolkovaly…:/ Ale jestli je to proste tou teplou vrstvou, nevim. Kazdopadne moc diky, urcite je zkusim…
@MilijonDolarBejby Aha
jsem na tom podobně ![]()
- Citovat
- Upravit
@Skulníková Já mám ráda Litex a můžu říct, že legíny mi od nich vydržely snad 10 let, ani se skoro neopraly. Ale po dětech jsem do nich bohužel vytloustla. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Litexy mám na běhání a super, mám je skoro rok a furt jsou v pohodě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Skulníková Mám teď z Decathlonu. Jsou příjemné a zatím drží ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
osvědčený obchod
Ahoj holky, já jsem dlouho nenosila, ale od té doby co jsem byla těhotná jsem si na to nějak zvykla a už bych bez nich nemohla existovat, máte nějaký zaručený obchod kde legíny nakupujete? Kamarádka mě říkala o tomto, máte s tím zkušenosti? *** edit admin - odstraněn odkaz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak je to se zateplenýma leginama? Videla jsem ted, ze se prodavaji…ale..jsou dost teply do teto zimy?