Nosíte legíny?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sona.K8
21.1.17 10:52

Jak je to se zateplenýma leginama? Videla jsem ted, ze se prodavaji…ale..jsou dost teply do teto zimy?

• Citovat
  • Upravit
361
21.1.17 14:11
@Sona.K8 píše:
Jak je to se zateplenýma leginama? Videla jsem ted, ze se prodavaji…ale..jsou dost teply do teto zimy?

Já právě v zimě moc ráda nosím zateplené leginy, jsou teplejší než rifle či jiné kalhoty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.17 21:49

Jo, jsou teply. Brala bych ještě teplejší, jsem zmrzlina :mrgreen: jen nevim proc, ale hrozně mi žmolkují :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
21.1.17 21:54

Souhlas :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sona.K8
23.1.17 10:43

Holky, diky moc :) já si je pravě chci koupit, myslim, ze do kozacek budou skvělý :) eee, zmolkuji? to se mi nelibi… :roll:

• Citovat
  • Upravit
23.1.17 12:17
@Sona.K8 píše:
Holky, diky moc :) já si je pravě chci koupit, myslim, ze do kozacek budou skvělý :) eee, zmolkuji? to se mi nelibi… :roll:

Jo a docela dost. Mam jich nekolik a dělají mi to vsechny ty zatepleny. A to nemam zadny levny shit. Jedny staly 700 :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
23.1.17 12:55

@Sona.K8 já mám zateplené z Tamaris myslím a nežmolkují a krásně drží tvar. Stály kolem 350

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
23.1.17 13:25

Na jaře, v létě nosím legíny, jinak tregíny - což jsou v podstatě něco jako jegginy, ale kalhotové a ne riflové ;-) Za mě super, jenom jsem musela pozměnit šatník a dokoupit víc tunik a šatů ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.17 13:49
@Halibar píše:
@Sona.K8 já mám zateplené z Tamaris myslím a nežmolkují a krásně drží tvar. Stály kolem píše: Více

Fakt? Ja mam kolem kotniků (obvod bot) a po celé délce bundy žmolky na vsech zateplenych. Na tech obyc se mi to nedela. Prostě ty, co mají ten hladší matroš mi to dělají. Nechápu proč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sona.K8
24.1.17 08:51

Aha, ty jo, tak ja ted nevim… Jako za 700 bych nechtěla, aby zmolkovaly…:/ Ale jestli je to proste tou teplou vrstvou, nevim. Kazdopadne moc diky, urcite je zkusim…

@MilijonDolarBejby Aha :lol: jsem na tom podobně :lol:

• Citovat
  • Upravit
Sona.K8
21.2.17 20:53

Holky a co push up leginy…Nosite?

• Citovat
  • Upravit
25037
18.1.18 20:31

@Skulníková Já mám ráda Litex a můžu říct, že legíny mi od nich vydržely snad 10 let, ani se skoro neopraly. Ale po dětech jsem do nich bohužel vytloustla. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115728
20.1.18 16:09

Litexy mám na běhání a super, mám je skoro rok a furt jsou v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
22.1.18 11:22

@Skulníková Mám teď z Decathlonu. Jsou příjemné a zatím drží :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.18 09:51

osvědčený obchod

Ahoj holky, já jsem dlouho nenosila, ale od té doby co jsem byla těhotná jsem si na to nějak zvykla a už bych bez nich nemohla existovat, máte nějaký zaručený obchod kde legíny nakupujete? Kamarádka mě říkala o tomto, máte s tím zkušenosti? *** edit admin - odstraněn odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat