Kombinéza Tchibo TCM
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kombinéza Tchibo TCM
Holky, nemáte některá tuhle kombinézu? Prodává se spíše jako lyžařská a kluk je zatím jenom vášnivý sáňkař - hodí se i pro tuhle příležitost? Je to asi dobrá značka, ale přijde mi spíše slabší, přitom možná dobře hřeje… ? Děkuju za informace.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Pomy, v Tchibu mají každý týden něco jiného, momentálně spíš podzimní věci, kombinézu jsem tam neviděla.
http://www.tchibo.de/…atalog-Start?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pomy, mám tu katalog co platí od 27.září a náhodou tu kombinézka zrovna je, mají vel 86/92, 98/104 a 110/116, za 999,– dvoudílná. V úterý/středu by mohla být i na webu www.tchibo.cz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme tu kombinézku z minulé kolekce (asi 2 roky zpátky) a je super. Je sice malinko slabší, žádnej vaťák, ale kluk mi v tom opravdu nemrznul ![]()
A sáňkovalo se ostošest ![]()
Super je, že si můžete kalhoty a bundu k sobě připnout zipem, takže je jako kombinéza a sníh se nedostane pod bundu v tom sněhovém řádění ![]()
A jinak se dají nosit zvlášť…
Doufám, že jí letos (od toho 27.9.) seženu!!!!
Na netu už jí maj vyprodanou ![]()
- Citovat
- Upravit
bohužel, neseženeš ![]()
jak jsem se dneska dozvěděla, kombinézy v kamenným vůbec nebudou.. že je všechno vyprodané!!
docela mě to naštvalo. na netu prý nebyly vůbec, jedině co byly, tak v těch pilotních prodejných na černým mostě v praze a někde v ostravě..
asi prej nějakej problém s výrobcem, je prý možné, že budou pak časem na podzim, ale spoléhat na to určitě ne, ..
takže máme smůlu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
kombinézu jsem sehnala celkem v pohodě a v obchodech určitě jsou. Koupila jsem jí dnes v DM drogerii. Zuzka
- Citovat
- Upravit
Tchibo kombinéza
Dobrý den!
Já mám také potíže ji sehnat. Potřebovala bych ji pro dceru má 13 měsíců, vel. 86 nebo 92. Vy jste ji koupila kde v DM drogérii? Děkuji Ivana M.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den,
koupila jsem jí V DM drogerii v Ústí nad Labem. Teď už ale určutě nebudou
Hned ten den byly kombinézy vykoupené. Určitě jí seženete na mimibazaru, ale budete si muset připlatit:-( Já koupila ještě jednu menší a ta nám bohužel není a tak jí prodávám. Přeji hodně štěstí. Zuzka
- Citovat
- Upravit
Tchibo soupravy
Pokud ještě sháníte Tchibo soupravy, měly by být na prodejnách od pondělí 11.10. Je to informace přímo z prodejny Tchibo v Brně Olympia Centrum.
- Citovat
- Upravit
Děkuji moc! Do Olympie se zase chystáme, tak počkáme na příští týden. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jakou koupit velikost TCM kombinézy?
Holky prosím help!! ![]()
Musím paní odpovědět ještě dnes
.
Chci koupit malému kombinézu TCM,ale nevím správnou velikost.
Malý má 82cm a 10,8kg.Nevím zda koupit 74/80 nebo 86/92.
Poraďte prosím!!
Třeba jste některá zkoušela na svoje dítko obě velikosti a máte i stejně veliké
.Děkuji všem za každou radu
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím!
Já bych koupila raději vel. 86/92. Mám dceru, která je o něco menší i má méně kg a také bych koupila tuto velikost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já teda nevím.Kombinézu nemám, ale koukala jsem na mimibazaru, že nějaká paní prodává kombinézu 74/80 úplně novou.Protože jim je malá. Tak se spojit s tou paní třeba poradí. ID je 58391.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tato velikost by byla pro toho chlapce určitě malá i s přihlédnutím, že bude pod ní mít i jiné oblečení. Ale určitě je dobrý nápad se s paní poradit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit