Kombinované studium na MUNI
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
kombinované studium na MUNI
Zdravím všechny, chtěla jsem se zeptat, jestli je tady někdo, kdo studoval kombinovaně na MUNI obor Němčina pro základní školy… Dá se to skloubit s prací a rodinou- jsou tam nároční? Vzali vás i bez přijímaček jen po předložení Bc. diplomu z předešlého studia?
Děkuji za odpovědi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, studovala jsem jiné předměty. Bylo to náročné, ale já si to nastavila jako něco, co chci a jsem ráda, že ve svém věku můžu. Státnice jsem si posunula na leden, na jaře už toho bylo moc.
Studovala jsem nepedagogické Bc. před 15 lety, takže jsem dělala přijímačky.
V práci mi vyšli vstříc ohledně pátečního studia, zkoušek a tak. Ale zase pracuji za malý plat.
Pokud chceš víc, tak napiš, můžeme se spojit soukromě. Tady anonymně, nechci mít spojený nick s tím vším okolo.
- Citovat
- Upravit
Teď zrovna na MU studuju, kombinovane, ale jiný obor. S prací to jde těžko, ale musí mi vycházet vstříc a volnými pátky, mám nižší úvazek, abych se mela kdy ucit a dělat všechnu domácí přípravu, protože kombinované studium je v našem případě domácí studium… milion seminárek, projektů, chystaní praxí, sepisování vysledku praxe…pak samozřejmě učení, shánění materiálů…
Přijímačky se dělají TSP, nevím o tom, ze by stačilo ukázat jiný Bc diplom, snad leda, ze by byl z nějakého hodně podoneho oboru? Nevím, zeptej se na studijním. Ja jsem ráda, ze jsem se do toho pustila, chci ten obor mít vystudovany, chci pak dělat tu práci, ale znovu me pri práci a dětech na VŠ nikdo nedostane.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SAHO2 píše: Více
Ja loni úspěšně presne toto studium absolvovala. Ja jela 5 let v kuse (Bc a hned Mgr). Za me uplne v pohode. Ja na ti s odstupem casu v podstatě rada vzpomínám. Náročné to bylo, ne že ne. Ale nic, co by nešlo zvládnout. Učitele vstřícní, malá katedra, málo studentů, všichni znají všechny (což může být někdy možná i nevýhoda, mne to vyhovovalo hodně). Výuka probíhá jak kdy, někdy pátky, někdy soboty, někdy pátky u sobotuy, dle toho, jak si sestavíš rozvrh. Kdyby ses chtěla cokoliv doptat, klidně zodpovím, co bude v mých silách. Je potřeba praxe na ZŠ. Btw jak dlouho mas po studiu Bc? Myslim, ze prijimacky budeš muset absolvovat, ale mozna jen pro formu. Tady moc nevim.
- Citovat
- Upravit