Komplikace odstranění nosní mandle

5
15.2.25 23:39

Komplikace odstranění nosní mandle

Dobrý den.
Chtěla bych se zeptat zda máte někdo špatné zkušenosti s odstraněním nosní mandle plazmou.
Včera jsme byli na odstranění s 3 letym synem v MB. Chápu že i tak mohou být bolesti, ale nikde nejsem schopná se dočíst toto: syn měl už po operaci oteklý horní ret a jazyk. Jazyk měl úplnou bambuli, ale pouze pravou půli jazyka. Dnes ráno jsem si všimla že má na špičce jazyka 3-4 bílé tečky- nejdřív jsem myslela afty, teď si ale myslím jestli to není popálené od té sondy. Ale zas na druhou stranu, si nejsem jistá protože až teď večer se mu ze vnitř v pusince na rtu udělal bílí flíček, tak asi aft? Netuším… volala jsem na orl do MB a řekli mi že to vypadá na afty ať se kdyžtak stavíme zítra po 10. Jinak má teploty 38,5 ktere mu po lécích klesají. Večer se budí buď bolestí nebo tím že mu jde špatně polknout. Ještě nemluví takže je to pro mě celkem šifra a člověk má tak větší strach aby náhodou něco nepodcenil…
Nestalo se také někomu?
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
190
19.2.25 15:41

Ahoj,

mrzí mě, že ti nikdo neodpověděl, radu nemám, ale možná by mohl poradit dětský lékař v poradně

Krásný den

Diana :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.25 13:35

@Tttt98 Ahoj, jak to u Vás dopadlo? My to máme také čerstvě za sebou, u nás též oteklý ret a problémy s mluvením, spís zvuky bez artikulace, bolení v krku. Afty tedy ne.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty