Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobry vecer. Chtela byc se zeptat na vase zkusenosti ne primo s anginou, ale po ni. My teda pri kazde angine mame uplne jiny prubeh. Ale potom. Dcera 4r. Dvakrat po angine (hned) ji to sedlo na prudusky. Jednou mela virovou anginu z ktere se nakonec vyklubal zacinajici zapal plic. A ted sme mely opet anginu a uz bych rekla, te nam to opet sedlo na prudusky. Mate s tim taky nekdo podobne zkusenosti?
![]()
@Simona78 píše:
@kacusa15 S takovým průběhem zkušenost nemám, ale dcerka hodně trpěla na angíny, na zánět středního ucha, už jsem nevěděla, co s ní a nakonec pomohl Bactoral. Od té doby, co ho preventivně užívá, máme klid.
Ahoj, můžu se zeptat jak často - dlouho ho preventivně užíváte? Není to tak dlouho co jsem se zde ptala na zkušenosti s Bactoralem,
@Simona78 my jsme právě dostali tip na Bactoral od naší mudr., dcerka měla nález v krku (podezření na spálový bacil, který se naštěstí nepotvrdil), takže měla 10denní kůru, poté ji měla 10 denní kůru mladší dcerka. A teď nevím, zda jim teda tu 10 denní kůru zopakovat. Fakt je, že když mi v lékárně řekly, kolik mám zaplatit, bylo mi málem mdlo
, ale pokud to holkám pomůže od kolotoče spálového bacila a antibiotik, tak ráda investuju
Já bych ji ještě zopakovala
ono to těch 30 dnech ty přátelské bakterie zase z těla odchází. My teda bereme už po čtvrté. Docela se bojím vysadit, aby zase dcera neonemocněla a nemusela brát antibiotika.