Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Hormonalni antikoncepci ve forme tabletek jsem brala skoro 20 let. Mam presne tolik deti, kolik jsem chtela, zadne zdravotni potize. Kdyz uz byl poceet deti konecny, mela jsem telisko mirena.
Já beru už deset let, srovnal se mi cyklus a přestaly hnusné menstruační bolesti. Brala jsem od 19ti Dianu a po druhém porodu Mercilon. Zatím spokojenost 🙂
Mám lyndinette - ulevila mi od PMS a bolestivé MS, kdy jsem nebyla schopná vstát z postele a jen se klepala v zimnici.
Beru Dienille,5 let, sedla mi hned první a super, neměnila bych, nemám nechtěné ani jinak omylem udělané dítě, přesnou a proboha HLAVNĚ! nebolestivou MS a ta pravidelnost, kdy si to mužu vypočítat na měsíce dopředu taky není k zahození, plánuji vysadit až budu chtít dítě, dříve ne.Za mě určitě jen pozitiva.
![]()
Mirelle, kvůli endometrióze, drží mi ji pod kontrolou. Menses na 2 tampony a 3 intimky
o hodně menší, snesitelná bolest. Dřív jsem první 2 dny lezla po zdi.
Zdravim, neustale se resi, jak je hormonalni antikoncepce skodliva. Jsem z toho lehce vystresla, proto bych rada slysela, pokud nekdo takovy je, kdo je s pilulkama spokojeny a pripadne klidne i s jakou znackou…Dekuji