Komu antikoncepce prospěla?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
19.9.20 21:13

Komu antikoncepce prospela?

Zdravim, neustale se resi, jak je hormonalni antikoncepce skodliva. Jsem z toho lehce vystresla, proto bych rada slysela, pokud nekdo takovy je, kdo je s pilulkama spokojeny a pripadne klidne i s jakou znackou…Dekuji :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
292
19.9.20 21:17

Ja jsem spoko, pomohla mi na sileny PMS… Beru Jeanine

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66799
19.9.20 21:22

Hormonalni antikoncepci ve forme tabletek jsem brala skoro 20 let. Mam presne tolik deti, kolik jsem chtela, zadne zdravotni potize. Kdyz uz byl poceet deti konecny, mela jsem telisko mirena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
19.9.20 21:32

Já beru už deset let, srovnal se mi cyklus a přestaly hnusné menstruační bolesti. Brala jsem od 19ti Dianu a po druhém porodu Mercilon. Zatím spokojenost 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
19.9.20 21:39

Mám lyndinette - ulevila mi od PMS a bolestivé MS, kdy jsem nebyla schopná vstát z postele a jen se klepala v zimnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
20.9.20 09:30

Beru Dienille,5 let, sedla mi hned první a super, neměnila bych, nemám nechtěné ani jinak omylem udělané dítě, přesnou a proboha HLAVNĚ! nebolestivou MS a ta pravidelnost, kdy si to mužu vypočítat na měsíce dopředu taky není k zahození, plánuji vysadit až budu chtít dítě, dříve ne.Za mě určitě jen pozitiva. :kytka: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
20.9.20 09:57

Mirelle, kvůli endometrióze, drží mi ji pod kontrolou. Menses na 2 tampony a 3 intimky :lol: o hodně menší, snesitelná bolest. Dřív jsem první 2 dny lezla po zdi.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1