Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Byla jsem na koncertě měsíc a půl před porodem a nic to s miminem neudělalo.
A já bych šla
Pokud je to na malém městě, kde si můžeš být jistá, že tě nikto nestrci, nezmackne nebo jinak nezrani, tak v tom nevidím problém. Mimcu hluk urcite neuškodí a pak si dlouhou dobu nikam nevyrazis a bylo by ti to zpětně třeba líto. Možná bych jen domluvila s přítelem, aby nepil, kdyby náhodou si potřebovala odvézt do porodnice. A taky záleží, jak se budeš cítit. Teď ti je třeba dobře, ale za měsíc už nemusí ![]()
Ja byla asi dva mesice pred porodem a dobry. Videla jsem tam i pupkatejsi ![]()
Bez, pak dlouho nebudes moct ![]()
Já by jsem jistě nevydržela dlouho a šla na pár hodin na jukandu a pak domů a pak teda zase jistě jela pro chlapa. Myslim že na dlouho je to poslední kocert náš obou ![]()
Jenže malý je aktivní v noci, takže aby to pro něj bylo přijatelné a bezpečné, zase jsem slyšela že to vhodné není vůbec ![]()
Ono mě to vychází na nějaký 35-36tt a ač to právě nemusí tak být, všichni sourozenci ze strany mojí mamky jsme narození 36-38tt tak mám taky trochu strach aby mi to nevyvolalo porod ![]()
Bude tam kamarád taxikář, takže by nás odvezl, kdyby přítel pil, zase aby si to užil, bohužel se bez alkoholu moc bavit neumí, ale do němoty se neopije nikdy ![]()
No.. Asi takhle. Po koncerte Kabátu jsem regulerne 3 dny neslysela. Jak kdybych byla pod vodou.
takze tam bych tehotna nesla.
Na nejakou jinou kapelu bych asi vyrazila, sla nekam hodne dozadu od repráku. A kdyz by se me zdalo, ze to mimcu vadi-hodne se hybe, nebo mi to bylo nepříjemny. Sla bych pryč.
Ja byla tesne pred porodem v kine, a dcera se nezastavila v pohybech cely film, asi to pro ni bylo moc nahlas. ![]()
My jsme měli jít na Rammsteiny, byla sem tehdy v 7. měsíci a teď strašně lituju, že jsme nejeli ![]()
A proč bys tam nemohla jít- kouřit se tam nebude, kopat tě do břicha taky nikdo nebude a holt zůstaneš střízlivá.
V čem je problém?
Vysoká hladina zvuju je miminu úplně jedno.
Šla bych, jenom to chce mít nepijící doprovod pro případný odvoz domů kdyby vám tam nebylo dobře. Ono to těhotenství je hrozně zvláštní já taky šla na oblíbenou kapelu (ale já dávám přednost českému folku) a vůbec jsem si koncert neužila nějak se mi nelíbily ani moje oblíbené písničky. Potom měla ta kapela vánoční představení na trzích, byla jsem tam s půlroční dcerkou a 4 letým synem (toho dostal na hrb manžel) a neuvěřitelně jsem si to užila. Tak jenom pozor že to může být i zklamání. A ten koncert co se mi nelíbil měl u mých kamarádů výbornou odezvu, takže objektivně byl povedený. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj maminky. Myslíte že je to fakt blbý nápad a mám to radši oželet doma?
Za měsíc přijede do našeho města naše nejoblíbenější rocková kapela. Přítel asi jde nebo určitě chce jít s kolegy, strašně ráda by jsem šla taky, ale zatím jsem jim odřekla, přítel se nevyjádřil, ale nechci aby kvůli mě zůstával doma i když je to od něj hezké gesto, osobně nechci ubližovat miminku tím hlukem, právě vůbec nevím, jestli je to vhodné, ale asi ne co. Kapela přijede na konci října a já mám termín koncem listopadu.
Docela mě to štve, že to je takhle blbě naplánované. Koncert skoro za domem za pár korun oblíbené kapely a já budu koukat na ordinacisamozřejmě že to obětuju no jen se ptám, jestli je to fakt blbý nápad tam lézt když už budu dělat určitě odvoz
Taky bych šla. Me teda v těhotenství hlasitá hudba nedělala dobře, ale ne hluk, ale ty vibrace. Odejít můžeš vždycky, stát přímo u repraku taky nemusíš…
Nevím jak koncert, ale kamarádka měla den před porodem a šla na výlet na rozhlednu a po porodu hned na kytarovačku
Všechno přežili…
Ahoj maminky. Myslíte že je to fakt blbý nápad a mám to radši oželet doma?
samozřejmě že to obětuju no jen se ptám, jestli je to fakt blbý nápad tam lézt když už budu dělat určitě odvoz 
Za měsíc přijede do našeho města naše nejoblíbenější rocková kapela. Přítel asi jde nebo určitě chce jít s kolegy, strašně ráda by jsem šla taky, ale zatím jsem jim odřekla, přítel se nevyjádřil, ale nechci aby kvůli mě zůstával doma i když je to od něj hezké gesto, osobně nechci ubližovat miminku tím hlukem, právě vůbec nevím, jestli je to vhodné, ale asi ne co. Kapela přijede na konci října a já mám termín koncem listopadu.
Docela mě to štve, že to je takhle blbě naplánované. Koncert skoro za domem za pár korun oblíbené kapely a já budu koukat na ordinaci