Kolik hodin má spát 6týdenní mimčo?

467
24.3.15 14:14

Končím šestinedělí

Ahoj děvčata :)
Ve čtvrtek bude malému 6 týdnů. V noci mi nevadrží spát déle jak 3hodinky a jíme třeba i za 2hodinky. Přes den mi toho už taky moc nenaspí. Kolik hodin má spát 6týdenní mimčo? Jsme na Nutrilonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1482
24.3.15 14:17

@anti17 Ahoj, tak ta noc je úplně normální a přes den mi Cipísek taky v tomhle věku už moc nechrněl. Je to hodně individuální, ale na konci šestinedělí jsem si trošku myslela, že umřu :mrgreen:. Neboj, nanejvýš za pár týdnů začne spát v noci déle a přes den zjistíš, co na něj zabírá. U nás zavinutí a bílý šum, pouštím z youtube zvuk deště. Pravidelnost a návyky taky udělají své, ta mimča mají ráda pravidelnost, akorát v 6 týdnech je ten brouček moc malinký ještě a neumí to:). Vydrž!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
24.3.15 14:21

@anti17 každé jinak. Nemůžeš čekat, že bude spát dle nějaké příručky.. půjčím Ti svoje, jeho 20 minutové spánky jsou fakt super :mrgreen: Teď mi v noci vstává i 20× :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
24.3.15 14:43

Dcera se v noci budila přesně co 2 hod., vstávala velmi brzy nad ránem, pak si dávala několik dvacítek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
24.3.15 14:46
@martina.se píše:
@anti17 každé jinak. Nemůžeš čekat, že bude spát dle nějaké příručky.. půjčím Ti svoje, jeho 20 minutové spánky jsou fakt super :mrgreen: Teď mi v noci vstává i 20× :cert:

Pořád ty noci? No nazdar :zed:. Ty dvacetiminutovky přes den máme stále:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
24.3.15 14:49

Taky jsme čerstvě po šestinedělí..taky malej nespí v noci dýl jak tři hodiny ale aspoň se to prodloužilo po Nutrilonu na noc - budil se po hodině. Přes den teda ještě tak 2× spí cca 2 hodiny - hlavně venku v kočáře. Doma by asi takhle přes den nespal už.. Každé mimčo spí jinak, dcera mi v tomhle věku taky už pomalu celé odpoledne nespala. Musíme jen věřit že se to časem začne v noci protahovat.. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
24.3.15 15:00
@Ostružka píše:
Pořád ty noci? No nazdar :zed:. Ty dvacetiminutovky přes den máme stále:)

jo, jestli mu rostou tesáky či co.. má do toho 39tky horečky.. paráda.. :cert: přes den už to ani nekomentuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
24.3.15 15:02
@martina.se píše:
jo, jestli mu rostou tesáky či co.. má do toho 39tky horečky.. paráda.. :cert: přes den už to ani nekomentuju :lol:

ježiš, chudák :|, tak se držte! Zuby jedny zatr… celej život problémy s nima, v dětství i ve stáří :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.15 16:13

Ahoj my mame skoro 5 tydnu a vcera v noci mi mala dala… Od narozeni pres den krmime tak po 4 hodinach a v noci obcas i po sesti… Takze jsme byli zvykli se krasne vyspat a od vcerejska se mi budi kazde dve hodinky takze nez ji nakrmim uspim takze spim tak kolem hodinky a pak jsem uplne vycerpana pres den… Porad doufam ze se to zas srovna a budem spinkat zas kolem 4 hodin :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3406
24.3.15 16:18

Můj prcek má 6 týdnů zejtra..přes den chrápe skoro furt, klidně celej den :mrgreen: v noci je to horší, od 1:30-3:30 se budí a kroutí, spí od tý doby jen snad max po hodinkách :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
24.3.15 19:51
@Ostružka píše:
ježiš, chudák :|, tak se držte! Zuby jedny zatr… celej život problémy s nima, v dětství i ve stáří :pocitac:

pal to čert, už jsem tak zblbá, že si i zvykam :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky