Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky dámy, mám takovej blbej dotaz, jsem 2 týdny před termínem porodu, hlenová zátka mi odchází po částech už asi 4 den a dneska mi začaly hrozný návaly horka, bolest hlavy už asi 3 dny v kuse. Přes Víkend jsem byla v nemoncici, měla jsem silnější kontrakce, ale prý
to byli jen poslíčci, tam mi řekli, že malá má hlavičku hrozně nacpanou dóle, ale, že s tím klidně můžu být ještě 14 dní, že to nikdo neví přesně..taky mě hrozně pálí v podbríšku, asi jak se malá cpe hlavičkou dólu.. otevřená jsem prý jen na 1 prst a kousek a hrdlo mám měkké a zkrácené. zajímalo by mě tedy jestli jsou to nějaké známky blížící se porodu nebo to je normální? jsem prvorodička, tak se omlouvám pokuď, za blbý dotaz 🙈
Může to být zítra i za 14 dní. To ti prostě dopředu nikdo neřekne ![]()
Normalni, ten konec je nepředvídatelny, já chodila bez zatky, otevřená na 2cm, s kontrakcemi na monitoru ještě 2 týdny. Dalsi dítě sem naopak rodila překotně zniceho nic, bez nějakých známek ze by se cokoli blížilo.
@Kriss Tina píše: Více
to je pěkný no.. já už jsem na pokraji sil, už si přeju, aby to bylo za mnou, každej den si řikám jestli už to bude a ono pořád nic..