Konizace a kam se objednat?

Anonymní
23.4.13 22:11

Konizace a kam se objednat?

Ahojky
chtěla jsem se zeptat na konizaci. Co tento zákrok obnáší, jaké jsou možnosti a kterou si zvolit (způsob provedení). Kam se objednat (Beroun), chci ještě děti a nerada aby mě vzali víc než je potřeba. Je lepší to absolvovat nebo počkat a mezi tím si pořídít mimčo? Děkuji za každou zprávičku.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17595
23.4.13 22:32

Řídila bych se doporučením od dr. Záleží na tom, jaký ten nález je a jestli je třeba zákrok provést co nejdříve.
Byla jsem na konizaci a těh. bylo mnohem později, i když mi bylo doporučeno otěhotnět co nejdříve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.13 22:47

Je tedy lepší po tomto zákroku plánovat otěhotnění? Konizace mi byla doporučena, prý je to hraniční. A kdo určuje jak ti to provedou. Četla jsem, že jedna je nějaká jehla a druhý nastroj má prý tvar lžíce. A kam se objednat, aby to provedli co nejšetrněji. Mám strach, že až nastoupím do nemocnice, tak se se mnou stejně nikom moc bavit nebude.

• Citovat
  • Upravit
17595
24.4.13 07:15

To je těžký, já šla u nás do nemocnice, 2 roky po sobě. Jednou mi ji neprovedli prý kvůli malému čípku (tím tě ale nechci strašit, byla to blbá náhoda) a podruhé jsem šla přímo k jednomu lékaři.
O operaci jsem si nic nestudovala, od toho jsou doktoři :lol:
A ano, gyn. mi doporučoval otěhotnět, ale já to zatím neměla v plánu a ještě jsem se nechala naočkovat proti HPV.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
24.4.13 20:52

Ahoj, já byla před 5 týdny u Apolináře… připrav se ale, že než se dostaneš k prvnímu vyšetření tam,´čekáš cca 3 měsíce.. ale pak už se dá termín operace domluvit docela rychle.. já teď cca půl roku doporučené těhotenství nemám, než se čípek úplně zahojí… ale někdy se to cca po třech měsících pro změnu doporučuje :) určitě se domluv se svým gynekologem, měl by ti poradit.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.13 22:14

Byla jsem u svého doktora, ale tohle mě nenapadlo se zeptat. Chtěla jsem ještě počkat a zkusit otěhotnět, ale prý je lepší když to podstoupím hned. Jsem z toho trošku na nervy.
Nevíte zda se to může samo zlepšit?

• Citovat
  • Upravit
146
25.4.13 10:09
@Anonymní píše:
Byla jsem u svého doktora, ale tohle mě nenapadlo se zeptat. Chtěla jsem ještě počkat a zkusit otěhotnět, ale prý je lepší když to podstoupím hned. Jsem z toho trošku na nervy.
Nevíte zda se to může samo zlepšit?

samo se to dle mých informací nezlepší…ale buď v klidu, taky jsem se bála a fakt hodně a teď je vše ok, jewn musim častěji na kontroly :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí