Akné ve 30 - co vám pomohlo?

1031
22.4.13 19:58

Akné ve 30..co Vám pomohlo

Krásný večer přeju,
holky, mám stále od cca 15 let problémy s pletí..akné, rozšířené pory, červené flíčky po akné..Dříve jsem chodila na kožní, ale to bylo stejně vždy jen zlepšení na chvíli, nic trvalého, co by to jednou pro vždy vyřešilo. Pleť čistím pravidelně, ale už nevím, co vyzkoušet.
Nemáte některá tip na to, co by pomohlo, nejlépe vyléčilo??Ať už nějaké vitamíny, kosmetika, detox nebo cokoliv jiného? Už jsem z toho zoufalá :nevim:

Moc děkuji za rady, co pomohlo třeba Vám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5164
22.4.13 20:00

Antikoncepce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Siluet
22.4.13 20:01

@peprle mě pomohlo nejíst čokoládu a můžu používat pouze kosmetiku nivea pro citlivou kůži :palec:

• Citovat
  • Upravit
1031
22.4.13 20:03
@Baruska2011 píše:
Antikoncepce :think:

ahoj, už jsem taky nad tím přemýšlela, to by mohlo být řešení…ale zase jsem mnohokrát slyšela, jak to bylo po vysazení mnohem horší :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
22.4.13 20:06

Ahoj, pokud jsi chodila na kožní tak pochybuji, že bych ti napsala něco co jsi již nevyzkoušela, ale… kdo ví :nevim: ;)

1. Duac gel (pouze na recept)
  2. Aknecolor (tónovaná krémpasta)
  3. Eryfluid
  4. Žádná čokoláda a jahody
  5. Každé 3 dny měnit povlak na polštář. To zabírá nejlépe a opravdu zázračně :pankac:

Je mi 27 a s akné mám problémy od puberty… vždycky něco zabere…stejně jako u tebe… na čas :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
22.4.13 20:08
@Janeet píše:
@peprle mě pomohlo nejíst čokoládu a můžu používat pouze kosmetiku nivea pro citlivou kůži :palec:

noooo, ta čokoláda, to asi nebude v mých silách :lol:
Ale ne, myslím, že bych tohle mohla zvládnout..A ona je i Nivea na citlivou pleť, to jsem nevěděla..ale stejně, myslím, že zrovna nivea mě nespasí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
22.4.13 20:09

@peprle sudocrem :mavam: u mě zabral na 80% akné,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5164
22.4.13 20:12
@stiskoch píše:
@peprle sudocrem :mavam: u mě zabral na 80% akné,,
:lol: tak to vyzkouším, jedno máznutí malé na prdelku a jedno máznutí mě na ksicht :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
22.4.13 20:12

Ahoj, mám stejný problém, je mi 32… pomáhá mi Cytéal - mycí gel (jen na recept) a Eryfluid, taky nesahat si špinavýma rukama po obličeji a neškrábat se…a taky neplácat se makeupama a tónovanou pastou, to se vždycky póry ucpou a je to ještě horší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Siluet
22.4.13 20:13

@peprle ostatní krémy mi nevyhovovali, pouze nivea a pleť mám normální :palec: ono je to stejně o hormónech a na každého zabírá něco jiného. Taky je dobrý aknecolor :palec:

• Citovat
  • Upravit
1031
22.4.13 20:13
@Cmochy píše:
Ahoj, pokud jsi chodila na kožní tak pochybuji, že bych ti napsala něco co jsi již nevyzkoušela, ale… kdo ví :nevim: ;)
  1. Duac gel (pouze na recept)
  2. Aknecolor (tónovaná krémpasta)
  3. Eryfluid
  4. Žádná čokoláda a jahody
  5. Každé 3 dny měnit povlak na polštář. To zabírá nejlépe a opravdu zázračně :pankac:
Je mi 27 a s akné mám problémy od puberty… vždycky něco zabere…stejně jako u tebe… na čas :nevim:

no asi tak nějak…
Eryfluid mám doma, zabere, ale je to atb a po dobrání je to nanovo, Aknekolor mám taky, ale moc mi nesedí..Ale polštář si hned převleču :D Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
22.4.13 20:14
@peprle píše:
noooo, ta čokoláda, to asi nebude v mých silách :lol:
Ale ne, myslím, že bych tohle mohla zvládnout..A ona je i Nivea na citlivou pleť, to jsem nevěděla..ale stejně, myslím, že zrovna nivea mě nespasí :)

jo čokoládu jím furt a Nivea na citlivou pleť je jedinej krém který snesu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
22.4.13 20:15

@stiskoch asi vyzkouším, děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
22.4.13 20:17

@veveruskaa a nevysušuje ten mycí gel?? Já tu kožní asi ještě zkusím, ale nevím, má to jen dočasný účinek, pokud vůbec nějaký je…ach jo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13674
22.4.13 20:17

Ahoj, tak mě teda pomáhal hodně duac gel. Teď používám od Garnier ten exfobrush (nebo tak nějak), takže tím si xicht umyju, a pak jsem koupila od firmy Barekol meduňkovej krém na problematickou pleť a řebříčkovej gel na akné. No hele, jako nevim, jestli je to opravdu tím, ale mám teď xicht bez pupenů a takovej krásně hladkej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí