Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Jany-S ty čípky na hojení jsou super, taky mi je doporučili v nemocnici
a ten půlrok počkat taky doporučovali
Ale vzhledem k tomu, že předtím mi doktorka řekla, že bez asistované reprodukce se neobejdeme, tak jsme neřešili a otěhotněla jsem 5. týden po operaci
v nemocnici mi sice vynadali, ale moje doktorka to vzala s humorem a řekla, že holt po operaci je to jak čerstvě zorané pole a ujme se to raz dva ![]()
Zvlastni, moje doktorka doporucila otehotnet co nejdrive a to mne delali dve konizace plus revizi. Mozna ale je to vekem. Ale Dekuji za info.
Tak jsem se dnes dozvedela skvelou zpravu. Po LEEP a konizaci delozniho cipku, jsem se dnes dozvedela, ze uz ani netestuji pozitivne na HPV virusy, ktere zpusobuji zmeny na deloznim cipku. Mam z toho obrovskou radost. Kdyz jsem se pred necelym rokem dozvedela, ze mam rakovinu delozniho cipku (maly nalez), tak jsem z toho byla na mrtvici no a ted konecne nejake dobre zpravy.
![]()
Dobrý den, jsem 3 týdny po konizaci děložního čípku a dnes jsme se tak s přítelem mazlili az to prerostlo v to, ze se do me na kousek dostal. Bylo to bez kondomu
mam šílený strach byl uvnitř fakt jen na kousek a hned ven ale stejne nedokážu myslet ted na nic jiného. Prosím mam mit strach nebo nemusim ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den, jsem 3 týdny po konizaci děložního čípku a dnes jsme se tak s přítelem mazlili az to prerostlo v to, ze se do me na kousek dostal. Bylo to bez kondomumam šílený strach byl uvnitř fakt jen na kousek a hned ven ale stejne nedokážu myslet ted na nic jiného. Prosím mam mit strach nebo nemusim
Pokud ses nerozkrvacela, tak ted jen hlidat priznaky infekce a pokud nastanou, tak hned k doktorovi.
Dekuju, zatim nekrvacim, jen stále lehce špinim, ale ty příznaky infekce poradne nevim jake jsou…
ja k tomu prisla jak slepý k houslim, žádné příznaky infekce tudíž asi nepoznám ![]()
@K.l.a.r.i.s.h.a tak myslim, ze bys to poznala. Takova ta klasika-svedeni, vytok, bolest v podbrisku…pokud zadne obtize nemas, tak bud v klidu, mudr ti cipek po sestinedeli urcite zkontroluje.