Konizace čípku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
755
10.3.15 14:48

@Jany-S ty čípky na hojení jsou super, taky mi je doporučili v nemocnici :palec: a ten půlrok počkat taky doporučovali :oops: Ale vzhledem k tomu, že předtím mi doktorka řekla, že bez asistované reprodukce se neobejdeme, tak jsme neřešili a otěhotněla jsem 5. týden po operaci :) v nemocnici mi sice vynadali, ale moje doktorka to vzala s humorem a řekla, že holt po operaci je to jak čerstvě zorané pole a ujme se to raz dva :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
10.3.15 16:49

Zvlastni, moje doktorka doporucila otehotnet co nejdrive a to mne delali dve konizace plus revizi. Mozna ale je to vekem. Ale Dekuji za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
15.3.15 21:32

Tak jsem se dnes dozvedela skvelou zpravu. Po LEEP a konizaci delozniho cipku, jsem se dnes dozvedela, ze uz ani netestuji pozitivne na HPV virusy, ktere zpusobuji zmeny na deloznim cipku. Mam z toho obrovskou radost. Kdyz jsem se pred necelym rokem dozvedela, ze mam rakovinu delozniho cipku (maly nalez), tak jsem z toho byla na mrtvici no a ted konecne nejake dobre zpravy. :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.6.17 16:34

Strach

Dobrý den, jsem 3 týdny po konizaci děložního čípku a dnes jsme se tak s přítelem mazlili az to prerostlo v to, ze se do me na kousek dostal. Bylo to bez kondomu :,( mam šílený strach byl uvnitř fakt jen na kousek a hned ven ale stejne nedokážu myslet ted na nic jiného. Prosím mam mit strach nebo nemusim :oops:

• Citovat
  • Upravit
673
26.6.17 18:07
@Anonymní píše:
Dobrý den, jsem 3 týdny po konizaci děložního čípku a dnes jsme se tak s přítelem mazlili az to prerostlo v to, ze se do me na kousek dostal. Bylo to bez kondomu :,( mam šílený strach byl uvnitř fakt jen na kousek a hned ven ale stejne nedokážu myslet ted na nic jiného. Prosím mam mit strach nebo nemusim :oops:

Pokud ses nerozkrvacela, tak ted jen hlidat priznaky infekce a pokud nastanou, tak hned k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.6.17 19:02

Strach

Dekuju, zatim nekrvacim, jen stále lehce špinim, ale ty příznaky infekce poradne nevim jake jsou… :-( ja k tomu prisla jak slepý k houslim, žádné příznaky infekce tudíž asi nepoznám :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
27.6.17 19:48

@K.l.a.r.i.s.h.a tak myslim, ze bys to poznala. Takova ta klasika-svedeni, vytok, bolest v podbrisku…pokud zadne obtize nemas, tak bud v klidu, mudr ti cipek po sestinedeli urcite zkontroluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí