Moc slabé menstruační krvácení s HA Rhonya

2390
13.1.14 19:35

moc slabe ms krvaceni?

Chci se zeptat, jestli mate zkusenost. HA beru uz pul roku a posledni 2m mam hrozne slabou ms. 1den temer nic 2 a 3 den jen hodne malo a dal nic. Beru Rhonyu. Prijde mi, ze i kdyby to bylo vlivem HA je to asi moc slabe, nebo to tak muze byt? Dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
13.1.14 19:44

@kissi nemusí Ti dorůstat sliznice :nevim: mi se stávalo celkem pravidelně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
13.1.14 19:52

To se při antikoncepci stává, já ke konci užívání jsem neměla menstruaci skoro žádnou, ale i po vysazení nebyla nijak silná, jeden den pravá menstruace a pak dva dny špinění a pak nic a stejně jsem otěhotněla bez problému hned na první pokus u obou dětí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
13.1.14 19:55

Zkus se poradit s gynekologem, menstruace je důležitá součást našeho života, jen aby ti to nezanechalo v těle neplechu. Známá si nechala změnit antikoncepci, protože se bála (netuším jestli oprávněně), že by pak mohla mít problémy s otěhotněním. Z vlastní zkušenosti ti nic neporadím, ale za zeptání na gyndě nic nedáš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
13.1.14 20:13

No na gyn jdu koncem mesice, tak mam v planu se optat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
7.2.14 22:46

Tak byla jsem na gyn, vše ok. A pro jistotu, jsem si tenhle měsíc jen prošpinila, žádné krvácení nepřišlo a jestli to co bylo měla být ms, přišla týden před pauzou. Směšné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
14.7.14 19:53

Mám dotaz, nově mám tuto HA a po prvním měsíci, kdy nebyl žádný výpadek. Tak jsem to dostala stylem: 1.den slabé špinění, 2.den trocha tmavého hlenu na toaleťáku, vložka čistá, 3.den nic.
Tohle všechno až když jsem najela na druhé plato po pauze.
Test si pro jistotu budu dělat ale až zítra. 7. Jsem ale byla darovat plazmu. „MS“ byla 11.-13. Tak nevím, tam mi dělali krevní obraz nepoznali by to oni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
14.7.14 19:57
@Olion píše:
Mám dotaz, nově mám tuto HA a po prvním měsíci, kdy nebyl žádný výpadek. Tak jsem to dostala stylem: 1.den slabé špinění, 2.den trocha tmavého hlenu na toaleťáku, vložka čistá, 3.den nic.
Tohle všechno až když jsem najela na druhé plato po pauze.
Test si pro jistotu budu dělat ale až zítra. 7. Jsem ale byla darovat plazmu. „MS“ byla 11.-13. Tak nevím, tam mi dělali krevní obraz nepoznali by to oni?

Ahoj. Já Rhonyu beru a tento měsíc jsem také měla velmi slabé krvácení! Nepřikládala jsem k tou nějakou váhu, tak nestraš hned s testem. Mám malé mimčo a druhé zatím rozhodně neplánuju :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
14.7.14 19:59

@ŠestýSmysl Já se bojím, zrovna dneska si přítel vzal své věci a mám nově status svobodná, nezaměstnaná a na dvouleté dítě sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
14.7.14 20:10
@Olion píše:
@ŠestýSmysl Já se bojím, zrovna dneska si přítel vzal své věci a mám nově status svobodná, nezaměstnaná a na dvouleté dítě sama.

To mě mrzí!!! :hug: Kup si zítra test a já udělám to samé. Docela jsem se teď vystrašila!!To nevím, co by jsme dělali…Ale snad ne! Drž se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
15.7.14 16:29

@ŠestýSmysl Udělala sis ten test? Já ráno nevěděla kam dřív skočit. Test mám doma a ráno se uvidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
16.7.14 08:22

Tak je to v pořádku, tak nízké krvácení s HA už mě nechá pro příště v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
4.11.14 21:30

Slabé krvácení Rhonya

S Rhonya mám i já velmi slabé krvácení nebo jen pár dní špinění. Napíšu i sem - ze zdravotních důvodů musím pauzírovat, zbyly mi dvě platíčka (na dva měsíce) s expirací do 11/16, 130kč/měsíc kdo byste chtěl/potřeboval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí