Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Co nechápeš? Někdo má menstruaci při plném kojení klidně hned po šestinedělí. Někdo jí nemá třeba roky, je to fakt individuální.
@Sibyla0 píše:
Co nechápeš? Někdo má menstruaci při plném kojení klidně hned po šestinedělí. Někdo jí nemá třeba roky, je to fakt individuální.
nechápu, protože jsem svoji první dceru kojila skoro do 3let a menstruace prostě nebyla. Takže PROMIŇ že se vůbec ptám
@Anonymní píše:
nechápu, protože jsem svoji první dceru kojila skoro do 3let a menstruace prostě nebyla. Takže PROMIŇ že se vůbec ptám
Co jsi tak dotčená? To že to tak bylo u prvního, neznamená, že to tak bude i teď. Předpokládám, že chodíš k lékaři, můj mě teda po porodu poučil. Můžu menstruovat ale nemusím. To jsem ti i odpověděla, tak nevím co se rozčiluješ ![]()
@Anonymní píše:
proč jsi dotčená? jsou holky, co kojí a ms mají hned po 6ti nedělí. Já sama měla ms za 4 měsíce po porodu, kojila jsem 16m atd… není to nic divného ![]()
Ještě bych tedy ráda dodala, že ovulace je před MS, takže doufám, že se chráníte ![]()
@Anonymní píše:
Ahojte, prosím o radu. Malá má 8,5m a poslední měsíc mám výtoky a bolesti podbřišku (jakobych to měla každou chvíli dostat) a dnes mě začala menstruace. Přitom kojim malou dá se říci furt plně. Nechápu to…máte s tím někdo zkušenosti?
Hm, já plně kojím, včera mi skončilo šestinedělí, ale už v pátek jsem to dostala
První jsem kojila rok a MS byla až po 15ti měsících ![]()
Ahojte, prosím o radu. Malá má 8,5m a poslední měsíc mám výtoky a bolesti podbřišku (jakobych to měla každou chvíli dostat) a dnes mě začala menstruace. Přitom kojim malou dá se říci furt plně. Nechápu to…máte s tím někdo zkušenosti?