Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky užila jsem tabletu escaplle dne 27.12.2013 a menstruaci jsem mela dostat 6-7.1.2014 ale stale jsem ji nedostala. Jsem uplne na nervy, Mam skusit tehu. test nebo jsou to rozhozeni hormony a nebo jit k doktorovi a tam jse mi moc nechce.
Příspěvek upraven 12.01.14 v 14:28
@Evikanej píše:
Ahojky užila jsem tabletu escaplle dne 27.12.2013 a menstruaci jsem mela dostat 6-7.1.2014 ale stale jsem ji nedostala. Jsem uplne na nervy, nemužu si dovolit ted mimi. Mam skusit tehu. test nebo jsou to rozhozeni hormony a nebo jit k doktorovi a tam jse mi moc nechce.
zkus test, ale spíš bych řekla, že ta tableta ti rozhodila celý cyklus
A ty dny co jsem to mela dostat tak jsem mela bolesti jako kdybych mela menses ale krev ani spineni nebylo.
@Evikanej píše:
A ty dny co jsem to mela dostat tak jsem mela bolesti jako kdybych mela menses ale krev ani spineni nebylo.
To mam taky kdyz to mam nepravidelny
Jako bez testu, co chceš slyšet. Můžeš mít rozházené hormony, stejně jako můžeš být těhotná. Je více holek, kterým tahle tableta nepomohla. Ale fakt ti to tu nikdo neřekne
![]()
@Evikanej píše:
Hm, to jsem měla při každém těhotenství
Tak si prostě udělej test, čím dřív, tím líp
Pujdu koupit ale jak to je s potratama a kolik to stoji? Cetla jsem jak se to provadi a co delaji s ploda. Bojim se toho a toho ze si to budu vycitat ze to mohla byt holcicka atd.
@Evikanej píše:
Pujdu koupit ale jak to je s potratama a kolik to stoji? Cetla jsem jak se to provadi a co delaji s ploda. Bojim se toho a toho ze si to budu vycitat ze to mohla byt holcicka atd.
Informace o potratu ti řeknou v každý nemocnici, plody přijdou do biologockýho odpadu. Výčitky o holčičce nechápu, protože to taky klidně mohl být kluk…
Pokud si teď dítě nemůžeš dovolit máš se dostatečně chránit, možností je nespočet.
@Evikanej píše:
Ahojky užila jsem tabletu escaplle dne 27.12.2013 a menstruaci jsem mela dostat 6-7.1.2014 ale stale jsem ji nedostala. Jsem uplne na nervy, nemužu si dovolit ted mimi. Mam skusit tehu. test nebo jsou to rozhozeni hormony a nebo jit k doktorovi a tam jse mi moc nechce.
Ahoj, teď bude na těhu test moc brzy..Já užila tabletu Escapelle 13.srpna hned po „nevydařeném“ styku…Těhu test dva týdny „po“ nic neodhalil…až ten třetí týden…Pilule mi nezabrala, a jsem za to ohromně šťastná…Udělej si testík, budu ti držet palce, ať se menzes jen zpodí…interrupce by tě asi šíleně rozhodila..já si to vůbec nedovedu představit:(
Tak jsem si udelala prvni test je negativni a druhy si udelam potom