Dvoudenní menstruace

144
8.1.14 18:57

dvou denní menstruace

Ahoj všem, chtěla jsem se zeptat a zároveň poradit. Už rok neberu antikoncepci a menstruaci jsem měla docela dobrou až do jist doby. Už asi 3 měsíc mi MS trvá vždy dva dny. Je to normální? A před měsícem mně začalo píchat na lev straně podbříšku a doktor mi tam našel cystu o velikosti dvou cm. Řekl že se to neřeší dokud to není velké 5 cm.
Co si o tom myslíte má to spojitost? Je tohle normální?
Děkuji všem za komentáře..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
56123
8.1.14 18:59

MAM menstruaci 1.5 dne - 2 dny. krvacim jeden den.pak spinim, uz 5 let, od posledniho porodu. neresim, nevadi mi to.dle doktora je to ok, jsem zdrava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
8.1.14 19:05

No já mám strach hlavně s té cysty. Já dva dny silně krvácím a pak nic.
Mám taky strach že těžce otehotním, protože s přítelem to neřešíme a občas se stalo že si nedal pozor a nic, až mi to přijde divny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
8.1.14 19:33

@Margory Třeba jste se vždy trefili do neplodného období, otěhotnět se nedá kterýkoliv den cyklu. Ale taky bych se bála těch cyst - zkus se zeptat nějakého jiného doktora ještě, to se mi fakt nezdá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
8.1.14 19:35

Po porodu mam ms taky jen 2 dny. A dr. rikal, ze je to v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
8.1.14 19:50

Ahoj, ja mam menstruaci take jen na 2 dny. A jsem za to rada. Dle lekaru je to v poradku. Cystu jsem uz take mela, a zmizela uplne sama, tak treba to bude i tvuj pripad. ;) Jo a s otehotnenim jsem problem nemela. Podarilo se hned na prvni pokus, tak se neboj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2834
8.1.14 20:07

Mně taky říkali, že nebudu moct jen tak otěhotnět, protože jsem měla problémy s cystami, ale otěhotněla jsem celkem rychle - asi na třetí pokus :)

Ale teď po porodu jsme měla podobnou menstruaci nemenstruaci jako ty, spíš špinění, ale u mě vleklé. Našli mi cysty, jedna mi nedávno praskla a všechno ne a ne vyjít ven, tak teď budu muset jít na kyretáž :( Radši se poraď s doktorem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
8.1.14 20:17

CO já bych dala za MS dva dny dlouhou… Gratuluju Vám štastnějším :potlesk:
Je to normální, pakliže jsi to konzultovala s Dr. Jelikož ano, tak bud happy a užívej si to :pankac:

• Citovat
  • Upravit
144
9.1.14 09:47

Danitschka - co je to ta kyretáž? No to těhotenství zatím nějak neřeším, ale mam strach no. Doktro mně furt říká že to nic není. Na internetu jsem četla že ta cysta může prasknout až po 3 měsících. Tak právě čekám a uvidím.
Jinak za tu MS jsem ráda, jen se právě tady ptám jestli to nemá spojitost s tou cystou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí