Mám polycystické vaječníky, jsem bez menstruace, vadí to?

Anonymní
3.1.14 23:21

bez ms, vadi to?

Ahoj holky, mám problém s polycistickymi vajecniky (nevím jestli jsem to dobře napsala) a špatně mi chodí ms. Skoro rok jsem kuřáka k doktorovi pokaždé na injekci na vyvolání ale teď když pracuju opravdu nemám čas. Myslíte ze moc vadí když to prostě vynecham a budu třeba 3mesice bez ms?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
3.1.14 23:22

Skoro rok jsem litala k doktorovi* omlouvám se za chyby jsem na mobilu a ne necetla jsem to po sobě

• Citovat
  • Upravit
4154
3.1.14 23:26

Myslim, ze ne, nektere holky berou antiko v kuse, aby neMS. Spis by ses ale mela zamerit na to, proc to tak je, mne to neprijde, ze by to bylo vajecniky, ale nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
3.1.14 23:26

Myslím že ne…znám spoustu žen, co berou HA hned za sebou aby neměli MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4154
3.1.14 23:28

Tak mne ale napada, ze HA brzdi nastylani sliznice, ale pokud ji neberes, tak by mohla skoncit na kyretazi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7211
3.1.14 23:29

Já nemám pravidelnou MS odjakživa, na injekce nechodím a chodit nehodlám. Je to akorát zásah do těla. Tělo není stroj a každý proste nevypouští vajíčko v přesně vyměřeném intervalu.

Jsem naprosto zdravá a otěhotněla jsem ani jsem nevěděla jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.14 23:30

@tini je to tem vajecniky na nějakých 80% potvrdil mi to i doktor…

antinu neberu protože mi nějak nesedi snad žádný druh takže se to ani nedá takhle upravit…

dekuji moc :)

• Citovat
  • Upravit
11117
3.1.14 23:37

Byt tebou, tak to proberu s tvym doktorem. obecne to nevadi, spis je pro zenske telo prirozenejsi menstruovat min nez je dneska bezne. ale asi zalezi i na to, proc tu MS nemas a jestli to konkretne v tom pripade nemuze zpusobit nejaky problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
3.1.14 23:49

@tini Přesně tak, je to nebezpečný kvůli tomu. Děložní sliznice nemůže růst donekonečna, byly by z toho další problémy, když se to nechá moc dlouho. Moje doktorka mi říkala, ať přijdu nejpozději za 8 týdnů. Píchá se injekce agolutinu, není to nějaký škodlivý hormon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
4.1.14 00:44

Léčim se na štítnou žlázu, za 2 roky od porodu jsem menstruovala tak 4×..kojila jsem 4 měsíce (to jsem to měla 2×.. takže doktoři o tom vědí a na nějaký vyvolávání, ani hormony mě neženou..měla jsem dlouhej i nepravidelnej cyklus i před těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
4.1.14 01:27
@Aletheia píše:
Já nemám pravidelnou MS odjakživa, na injekce nechodím a chodit nehodlám. Je to akorát zásah do těla. Tělo není stroj a každý proste nevypouští vajíčko v přesně vyměřeném intervalu.Jsem naprosto zdravá a otěhotněla jsem ani jsem nevěděla jak.

Jsem na tom stejně, Poslední ms naposledy, před půl rokem, A ta byla paradoxně v době kojení, kdy se ani dostavit neměla, no a před otěhotněním jsem taky rok nemenstruovala. Doktoři to u mě neřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.1.14 07:54

Mám stejný problém s vajecniky, ms si ze mě taky dělá srandu, doktor říkal zr regulovat antikoncepci a chodit na vyvolání ale antikoncepci neberu (po všech sr nafouknu jak balón a navíc pracujem na miminku) tak říkal ze nevadí ale sebemenší bolest přetrvávající par dnu musím nahlásit. Nevím teď už přesně proč ale musím :D
před prvnim dítětem jsem měla mě pěknou po porodu jsem ms neměla už rok a půl (nikola sem jen 4mesice).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2124
4.1.14 08:24

U mě to dr v 15 vyřešil nasazením antiko. Ale to už je skoro 20 let 8o bez ní jsem nemenstruovala (bylo to bez ovulace). Musela jsem jít na IVF; ale neporadím ti, jestli to bez MS jde. Hormony bych už také brát nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
4.1.14 11:08

@Anonymka sisi @RůžaP Klasické řešení - na nepravidelnou ms dat antiko - bohužel. Bývalý doktor mi v 16ti taky nasadil HA z tohoto důvodu, brala jsem to asi rok, po vysazení byly cykly necykly zase zpátky :zed: doktora jsem změnila a nová doktorka začla zjišťovat příčiny a ne zakrývat problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.14 00:20

@Luci1986 mě bohužel cykly nevrátila ani antina, moje tělo je prostě „osobně postižené“ nebo jak to říct…
Ale tak ja to nijak neresim jsem smirena s tím ze to nepotřebuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí