Konizace čípku v těhotenství

495
18.5.19 21:47

Mám zkušenost klidně písni zprávu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1280
18.5.19 23:16

Holky vidíte a já myslela že se to dělá v tomto případě až po porodu… @hnh hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hnh
23
19.5.19 05:44

@35ja ja take podle toho co jsem cetla ale prej uz bude lepsi to odstranit ted 🙂 tak se modli m a doufam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
19.5.19 05:48

@hnh neboj dobře to odpadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hnh
23
19.5.19 06:04

@35ja dekuji za podporu pristi tyden dam zpravu jak to dopadlo pro dalsi uzivatelky emimina 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
2.4.21 22:39

Ahojky maminky, nevím jak bych zacla… Po Vánocích 2020 jsem porodila, bohužel, po měsíci miminko umrelo, syndrom náhlého úmrtí… Nechci lítost ani ty další věci… Zajímá mě spíš tohle… Mám jít na konizaci, je naplánována, my se ale snažíme o další… Teď těhotná nejsem, ale mohla bych být, na začátku… A mám strach, že jakmile podstoupím konizaci, můžu o miminko hned na začátku těhotenství přijít… Takže vlastně bych chtěla vědět, zda bych operaci měla podstoupit nebo ne… Nebo prostě vydržet a nechat to až po operaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.21 22:44

Osobni citliva zkusenost, potratila jsem v 5+4 tt po dukladnem vysetreni cipku, protoze mi vysla spatne cytologie.
V tehotenstvi, nebo moznem tehotenstvi bych si na cipek nenechala sahnout ani nahodou.

• Citovat
  • Upravit
4594
2.4.21 22:53

Zeptej se sveho lekare, jaka jsou rizika. Vim o pripadu, kdy se musela po porodu udelat rovnou hysterektomie, konizace pak uz nestacila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
2.4.21 23:00

No u mě to bylo tak.. Když jsem zjistila že jsem těhotná, byla jsem cca v 15 týdnu, tak jsem šla na biopsii, a že další vyšetření bude po 6ti neděli… S tím, že jsem věděla, že bude nějaký zákrok. Po 6ti neděli jsem se dostavila s tím že bude teda konizace… Ale nikdo nemohl vědět, ze se stane, co se stalo… A chci další miminko… Mám strach, že po konizaci nebudu moct mít další…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
2.4.21 23:01

Mám doma už jedno dite, ale všichni chceme další. Moc nám doma chybí :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4594
2.4.21 23:15

@NickNikdo ja bych na konizaci sla, predpokladam, ze zbytecne ti ji delat nechteji. Po konizaci tehotenstvi vylouceny neni a ty bys hlavne mela byt zdrava maminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
2.4.21 23:28

Holky, děkuji za názory… Půjdu na konizaci, ať jsem v pořádku a pak budeme řešit dalsi miminko… Pomohly jste mi. Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.21 23:37

Jestli mohu doporučit, tak se objednej k MUDr. Liboru Sevcikovi, je v Ostravě a má s tímto dlouholeté zkušenosti.. Byla jsem v situaci, kdy jsem měla nález a byla jsem těhotná, jedna lékařka doporučovala jít na stery a hned po porodu na konizaci, to doporučil i její kolega, který se tím zabýva.. Jiný lékař řekl, že v těhotenství nikam chodit nemám, že se to začne řešit až po porodu.. Pak mě poslal k tomu Sevcikovi.. Ten udělal důkladné vyšetření a řekl, že se jedná o prednadorove stadium, a že počítá, že tak 5 let se s tím nic nebude dít, a že jestli chceme druhé dítě, ať s konizaci počkáme, až budu sledovana.. Chodila jsem tam pak na kontrolu co půl roku, pak jsem otěhotněla, máme druhé dítě.. Teď jsem byla na kontrole, jsou to 4 roky, nález stále stejný, tak jdu na kontrolu zase za půl roku, konizaci teď dělat nechce, dokud kojím..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.4.21 23:40

Říkal, že pokud se plánuje další těhotenství, je lepší s cipkem nic nedělat, může pak způsobit potrat.. Ale záleží, jaký máš nález, zda je to akutní, nebo zda je možno pár let počkat a jen chodit na kontroly

• Citovat
  • Upravit
8
2.4.21 23:52

Měla jsem CIN 3 a teď na kontrole to vypadalo pry"celkem dobre" že to není tak špatný… Tak vlastne sama nevím… Ale i tak mě na konizaci poslali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí