Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Prosím pěkně, nemáte někdo zkušenost? Syn měl v listopadu rýmu, nosí oční protézu, pod ní má malé oko svoje, když měl rýmu, nemohli jsme nasazovat, hodně to slzelo. Měl červené to svoje očko, jeli jsme do dětské nemocnice na oční. Tam řekla doktorka, že to je alergická konjunktivitida, pouze na jednom oku, to druhé zdravé bylo ok. Dostali jsme tobradex na 14 dní. Oko bylo opravdu moc krásné, bledě, vyléčené, krásné otevřené. Jenže po pár dnech začalo zase červenat, do toho dostal virózu, teploty, krk, rýma a tak jsem asi po týdnu jela znovu na oční. Tam řekli, že to má ještě v obou očích, podrážděné obě, dostal maxitrol na 8 dní, po dobrání ani při braní se mě to nezdálo tak dobre jako u tobradexu. Tak ještě kontrola na očním, kde třetí doktor tentokrát řekl, že tam už zánět není, nikdo se netvářil na alergický projev krom té první doktorky. Ta řekla kapat opatanol, další zase že ne, teď doktor že ne, volám na alergologii, má alergii na roztoče, ale Mudr, že má slabou alergii, že toto nemůže být alergické. Oko má pořád oteklé, červené, teď si je i mně, že ho svědí. Mě zaujaly svědit šílené včera, jdu na oční zítra. Co dál už opravdu netuším. Zda kapat opatanol na alergii…zítra ještě u dětské výtěry nos krk, to nám poradila z alerga. Jinak hnisavé to v očích nemá.
Dcera mela cervene natekle oko, kdyz si sahla do moji horcice na taliri a pak na oko.
Asi bych dala nejaka antihistaminika nez hned doktora.
@Lucie_Sx píše:
Dcera mela cervene natekle oko, kdyz si sahla do moji horcice na taliri a pak na oko.
Asi bych dala nejaka antihistaminika nez hned doktora.
Antihistaminika bere má léky na alergii.toto opravdu není jen tak z něčeho.