Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Počkej, to nechápu. Odkud jsi?
Kontrola chodí na adresu, kterou jsi udala doktorovi. Takže, jestli jedeš na týden do jižních Čech, tak Tě může přijít zkontrolovat někdo k Tobě domů. Nikdo Tě nebude hledat po jižních Čechách ![]()
@Bublana píše:
Počkej, to nechápu. Odkud jsi?
Kontrola chodí na adresu, kterou jsi udala doktorovi. Takže, jestli jedeš na týden do jižních Čech, tak Tě může přijít zkontrolovat někdo k Tobě domů. Nikdo Tě nebude hledat po jižních Čechách
Pokud bude mít nahlášeno, že jede pryč, tak ji teoreticky můžou přijít zkontrolovat i na to přechodné místo.
Právě, že jedu na týden do jižních čech, adresu mám nahlášenou(změnu) tak jen abych věděla co a jak. Předem děkuji za odpověď.
Tak jsi poctivá
, já vždycky spoléhala, že nikdo nepřijde.
Jinak si myslím, že se nemusíš bát. Ty kontroly jsou namátkové a pochybuji, že by Tě někdo naháněl na dovolené, když to máš hlášené.
Já spadám pod Český Krumlov, doma jsem byla od třetího měsíce a nikdy nikdo nepřišel. A ani od kamarádek jsem neslyšela, že by je někdo hledal.
Kamaradce prisla kontrola byla na rizikovce a byla v 17tt ale ve strednich cechach, pry to ted dhodne zprisnily a chodi tehule kontrolovat, ze se to nejak rozmohlo a kazda druha je doma
kazdopadne drzim palce at neprijdou ![]()
Ahojky, chci se zeptat jak často chodí kontroly v Jižních čechách okolí Českých Budějovic? Jde mi spíše o vesnice v okolí?