Kontrola z OSSZ Jižní Čechy

Anonymní
22.7.12 23:13

kontrola jižní čechy

Ahojky, chci se zeptat jak často chodí kontroly v Jižních čechách okolí Českých Budějovic? Jde mi spíše o vesnice v okolí?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22.7.12 23:19

Jako myslíš kontroly z OSSZ, když jsi na neschopence :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.12 23:20

Ano přesně tak, jedu tam na týden :-)

• Citovat
  • Upravit
22.7.12 23:26

Počkej, to nechápu. Odkud jsi?
Kontrola chodí na adresu, kterou jsi udala doktorovi. Takže, jestli jedeš na týden do jižních Čech, tak Tě může přijít zkontrolovat někdo k Tobě domů. Nikdo Tě nebude hledat po jižních Čechách ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
22.7.12 23:30
@Bublana píše:
Počkej, to nechápu. Odkud jsi?
Kontrola chodí na adresu, kterou jsi udala doktorovi. Takže, jestli jedeš na týden do jižních Čech, tak Tě může přijít zkontrolovat někdo k Tobě domů. Nikdo Tě nebude hledat po jižních Čechách ;)

Pokud bude mít nahlášeno, že jede pryč, tak ji teoreticky můžou přijít zkontrolovat i na to přechodné místo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.12 23:33

Právě, že jedu na týden do jižních čech, adresu mám nahlášenou(změnu) tak jen abych věděla co a jak. Předem děkuji za odpověď.

• Citovat
  • Upravit
22.7.12 23:40

Tak jsi poctivá :palec:, já vždycky spoléhala, že nikdo nepřijde.
Jinak si myslím, že se nemusíš bát. Ty kontroly jsou namátkové a pochybuji, že by Tě někdo naháněl na dovolené, když to máš hlášené.
Já spadám pod Český Krumlov, doma jsem byla od třetího měsíce a nikdy nikdo nepřišel. A ani od kamarádek jsem neslyšela, že by je někdo hledal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5542
23.7.12 09:34

Kamaradce prisla kontrola byla na rizikovce a byla v 17tt ale ve strednich cechach, pry to ted dhodne zprisnily a chodi tehule kontrolovat, ze se to nejak rozmohlo a kazda druha je doma :think: kazdopadne drzim palce at neprijdou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí