Kontrola po těhotenské cukrovce

21311
11.4.19 08:45

Myslíš oggt test? Taky jsem pak měla normální kontrolu na gynekologii, kromě prohlídky jsme ještě probrali výsledky testu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
685
11.4.19 09:12

Jen ti řekne, jak test dopadl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68979
11.4.19 09:44

Pravděodobně ti sdělí výsledky - pokud to bude OK, tak to tím končí, pokud ne, zkonzultují další postup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
11.4.19 09:47
@Tichošlápek píše:
Myslíš oggt test? Taky jsem pak měla normální kontrolu na gynekologii, kromě prohlídky jsme ještě probrali výsledky testu.

Ano myslim. Me nevolaji ale na kontrolu na gyndu ale do nemocnice, kde mi vysetrovali teh. cukrovku a ze mi udelaji jeste nejakou kontrolu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
11.4.19 09:58

@Deňa1995 no na test OGTT jsi byla v té ordinaci, ne? Ne na gynekologii. Tak pro výsledky si taky půjdeš do té ordinace a ne na gynekologii. U nás výsledky nevolají. Musíš pro výsledky do ordinace, kde ti test dělali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
11.4.19 10:00
@barabrambora píše:
@Deňa1995 no na test OGTT jsi byla v té ordinaci, ne? Ne na gynekologii. Tak pro výsledky si taky půjdeš do té ordinace a ne na gynekologii. U nás výsledky nevolají. Musíš pro výsledky do ordinace, kde ti test dělali.

Ano presne tak mi to rekli. Ok, ja jen co obsahuje kontrola nic vic dekuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
11.4.19 10:21

Já když jsem byla na kontrole na diabetologii cca 2 měsíce po porodu, tak se mě jen ptali jak probíhal porod, kolik malej vážil, jestli byly komplikace, jak se cítím já a jak se stravuju. Další kontrolu jsem měla ještě za půl roku, kde mi brali krev ze které se měří dlouhodobý cukr (nevím jak se tomu říká odborně) a domluvili jsme se kdy uděláme kontrolní ogtt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí